Facebook Pixel Ο Panathinaikos ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ για τα καλά - Γκολάρα ο Μπερνάρ και πάει για την πρόκριση στην Γαλλία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 22:56:00

Ο Panathinaikos ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ για τα καλά - Γκολάρα ο Μπερνάρ και πάει για την πρόκριση στην Γαλλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Panathinaikos ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ για τα καλά - Γκολάρα ο Μπερνάρ και πάει για την πρόκριση στην Γαλλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πράσινοι σε ένα εξαιρετικό ματς πήραν σκορ πρόκρισης με ένα εκπληκτικό γκολ του Μπερνάρ, μετά από τρομερή συνεργασία, την ώρα που οι Γάλλοι έμειναν με 10΄ από το 65΄.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός και κέρδισε με 1-0 την Μαρσέιγ μέσα στην Λεωφόρο χάρη σε τρομερό γκολ του Μπερνάρ στο 84΄, μετά από ασίστ του Ιωαννίδη, σε μια τρομερή συνεργασία! Πλέον η ρεβάνς θα γίνει στην Γαλλία την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε συνολικά ένα εξαιρετικό παιχνίδι, δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο τη Μαρσέιγ και έχοντας πολλούς παίκτες του σε καλή μέρα με τους Γέντβαϊ, Βαγιαννίδη, Βιλένα, Μαντσίνι να είναι εξαιρετικοί και τους Κλεινχέϊσλερ, Ιωαννίδη και Μπερνάρ καθοριστικοί στο διάστημα που αγωνίστηκαν.

Μένει πλέον να δούμε τι θα γίνει λοιπόν στην ρεβάνς, ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς νιώθει πλήρως δικαιωμένος που ανακάτεψε την τράπουλα!

 

Το ματς

 

O αγώνας ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση, θέλοντας να μπορέσει ο Σπόραρ να γίνει απειλητικός ε αρχής. Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι ο διαιτητής έδειξε τις διαθέσεις του με το καλημέρα, βγάζοντας κάρτα στα 32 δευτερόλεπτα για τον Κοντογκμπιά που πήγε πολύ δυνατά πάνω στον Μαντσίνι.Η πρώτη προσπάθεια της Μαρσέιγ κόπηκε στο 5΄ από τον Γεβντάι, ο οποίος δεν άφησε τον Σαν να γίνει απειλητικός.

Η πρώτη φάση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 10΄, όταν μετά από υποδειγματική κυκλοφορία της μπάλας, με τον Βιλένα να αλλάζει για τον Βαγιαννίδη που έπαιξε το ένα-δύο με τον Τζούριτσιτς, ο Λόντι δεν έκοψε σωστά και η μπάλα στρώθηκε στον Ρουμπεν αλλα το σουτ του τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ.

Η Μαρσέιγ δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς και ο Μαρθελίνο ξεκίνησε να φωνάζει στους παίκτες του από τα πρώτα λετπά, ενώ κάρτα δέχθηκε και ο Εντιαγέ στο 15΄ για διαμαρτυρία.

Στο 19΄ έγινε νέα ' καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Μετά την εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο προωθημένος Γεβντάι έπιασε την κεφαλιά χωρίς αν απειλήσει.

Στο 21΄ ήρθε και η πρώτη καλή ευκαιρία των Γάλλων. Ξεδιπλώθηκε γρήγορα η ομάδα του Μαρθελίνο και μετά τη σέντρα του Ουνάχι, που ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση, ο Ομπαμεγιάνγκ όμως έπιασε κάκιστη κεφαλιά, παρότι είχε εξαιρετικές προθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως γενικότερα μετά το 20΄ οι Γάλλοι ισορρόπησαν αρκετά το ματς και στο 29' πήγαν να χάσουν και άλλη ευκαιρία όταν ο Μαντσίνι έκανε ένα λάθος σε επικίνδυνο σημείο, αλλά ο ίδιος πρόλαβε να καλύψει!

Στο 30΄ οι πράσινοι έκλεψαν από τον Κοντογκμπιά και βγήκαν γρήγορα στην επίθεση τον Παναθηναϊκό ο Τζούριτσιτς, αλλά άργησε να περάσει την μπάλα στον Βιλένα που είχε κάνει το overlap.

Στο 38΄ ο Βέρμπιτς έχασε τεράστια να γίνει απειλητικός και στη συνέχεια κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο ο Χουάνκαρ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα κακό σουτ του Τζούρισιτς και με τον Ουνάχο να κάνει ένα μακρινό σουτ στο 44΄ το οποίο μπλόκαρε ο Μπρινιόλι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους έγινε ταχύτατη κόντρα του Παναθηναϊκού, με τον Σπόραρ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να σπάει στον επερχόμενο Τζούριτσιτς που έκανε κακό τελείωμα.

Η απάντηση των Γάλλων ήταν άμεση, μιας και ο Ουνάχι με την κλασική του κίνηση συνέκλινε προς τα μέσα και σούταρε στην απέναντι γωνία, ωστόσο έγινε επέμβαση από τον Γεντβάι, ενώ στη συνέχεια Κλάους έπιασε ένα κακό σουτ.

Οι πράσινοι αντέδρασαν άμεσα και στο 53΄ ο Βαγιαννίδης έπαιξε το ένα-δύο με τον Μαντσίνι, έγινε εξαιρετικό γύρισμα του τελευταίου προς τον Σπόραρ που έπιασε... αέρα παρότι είχε τρομερές προϋποθέσεις για να σκοράρει.

Οι πράσινοι συνέχισαν να απειλούν και στο 57΄ έκανε γύρισμα ο Χουάνκαρ, ενώ έγινε άψογη προσποίηση του Βιλένα που άφησε την μπάλα αλλά το τελείωμα του Μαντσίνι μέσα από την περιοχή κατέληξε πάνω από την εστία.

Πάντως, στο 65΄ οι πράσινοι είδαν τον Κοντόγκμπια να αποβάλλεται και οι πράσινοι απέκτησαν πλεονέκτημα! Οι πράσινοι παρότι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοίμ ωστόσο η λύση ήρθε στο 84΄ με τρομερό γκολ.

Ο Μπερνάρ με γκολάρα έδωσε τη λύση

Εκεί ο Μπερνάρ συνεργάστηκε με τον Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος έδωσε πάσα στον Ιωαννίδη, που βρήκε ξανά τον Βραζιλιάνο και έγινε το 1-0 σε ένα καθοριστικό σημείο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags