Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: Ο καλύτερος ΠΑΟ του Γιοβάνοβιτς - Ρεσιτάλ, τους… τέλειωσε με τρεις κινήσεις - Έρχεται πανάκριβη μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 23:11:00

Ο καλύτερος ΠΑΟ του Γιοβάνοβιτς - Ρεσιτάλ, τους… τέλειωσε με τρεις κινήσεις - Έρχεται πανάκριβη μεταγραφή!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Ο καλύτερος ΠΑΟ του Γιοβάνοβιτς - Ρεσιτάλ, τους… τέλειωσε με τρεις κινήσεις - Έρχεται πανάκριβη μεταγραφή!

Τα εκατομμύρια που έπαιξαν μπάλα και ο κορυφαίος της βραδιάς. Ο Σέρβος προπονητής διάβασε άριστα τη Μαρσέιγ, παρουσίασε μία ομάδα που έχει ανέβει πλέον επίπεδο και ετοιμάζεται για την υπέρβαση στη Γαλλία. Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν στο... λίγο 1-0 και η μεταγραφική συνέχεια.
 

Μία από τις καλύτερες και πιο γεμάτες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλλον αδικείται τελικά από το 1-0 απέναντι στη Μαρσέιγ.

Το Τριφύλλι λοιπόν μόνο στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Champions League, αλλά ήταν συνολικά είχε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι κι άξιζε τη νίκη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέβη σε αλλαγές στην ενδεκάδα και δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς οι παίκτες που κατέβασε απέναντι στους Μασσαλούς ήταν σε καλή κατάσταση, έτοιμοι ψυχολογικά και διαβασμένοι απέναντι σε μία ομάδα με ποδοσφαιριστές που κοστίζουν πολλά εκατομμύρια.

Μάλιστα, από το σημερινό ματς μπορούμε να πούμε ότι επιβεβαιώθηκε απόλυτη η ρήση «ό,τι πληρώσεις, παίρνεις», καθώς οι Βιλένα (εξαιρετική τεχνική, κρατούσε μπάλα, μοίραζε παιχνίδι), Τζούρισιτς (κέρδισε και τις δύο κίτρινες για την κόκκινη), Γεντβάι (απροσπέλαστος, τρομερό δίδυμο με Μάγκνουσον, αφήνει πάγκο τον Σένκεφελντ) ήταν από τους κορυφαίους της βραδιάς, ενώ ένα ακόμα εξαιρετικό βράδυ ήταν είχαν οι Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης και Ρούμπεν Πέρεθ. Ο τελευταίος μάλιστα έδωσε και… απαντήσεις σε όσους τον «έκραξαν» για την εμφάνισή του απέναντι στην Ντνίπρο, αλλά και σε όσους επέμεναν ότι δεν αντέχει πλέον να παίζει σε τόσο δύσκολα παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό και μεγάλη ένταση.

Ανάλογες απαντήσεις έδωσε βέβαια και ο Μπερνάρ, ο οποίος εδώ και δύο μήνες δέχεται τρομερή κριτική για την εικόνα, όμως το γκολ που πέτυχε απόψε σίγουρα τα… διαγράφει όλα. Άλλωστε, μπορεί να φέρει στην ΠΑΕ πάρα-πάρα πολλά εκατομμύρια.

Το σημαντικότερο όμως της βραδιάς για τους Πράσινους δεν είναι ότι είχε κάποιους παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ότι έδειξε μέσα στο χορτάρι, απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει συναντήσει εδώ και χρόνια, ότι πλέον έχει ανέβει επίπεδο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχοντας πλέον τα απαραίτητα εργαλεία από την διοίκηση κι ένα ρόστερ με λύσεις (περιμένει τουλάχιστον άλλους δύο παίκτες!) έφτιαξε τον καλύτερο Παναθηναϊκό της θητείας του.

Οι Πράσινοι πήραν άριστα τακτικά απέναντι σε μία ομάδα 300 εκατομμυρίων ευρώ, οι παίκτες δεν έχασαν ούτε λεπτό την συγκέντρωσή τους, ήταν εντυπωσιακοί σε τρεξίματα και κυκλοφορία μπάλας, ενώ ο κόουτς έκανε κίνηση ματ με τις αλλαγές του στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρα καλύτερος από τους φιλοξενούμενους, ο Σέρβος πήρε το ρίσκο κι αντικατέστησε τους Τζούρισιτς, Βιλένα, Σπόρα και στο γκολ συνεργάστηκαν οι νεοφερμένοι Ιωαννίδης και Μπερνάρ!

 

Ο Γιοβάνοβιτς λοιπόν έδωσε ρεσιτάλ, διάβασε εξαιρετικά μία πανάκριβη ομάδα και κατάφερε να πάρει μία νίκη που ανήκει 100%. Η ρεβάνς φυσικά και παραμένει δύσκολη, ωστόσο ο κόουτς ξέρει τι πρέπει να κάνει και γνωρίζει καλά τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει. Οι Πράσινοι πλησιάζουν στα αστέρια!

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός είτε περάσει τη Μαρσέιγ είτε συνεχίσει στο Europa League, όπως μεταφέραμε και στο «Μεταγραφικό Ραντάρ by Novibet», θα κάνει μία μεγάλη μεταγραφή στα χαφ, με παίκτης εκατομμυρίων. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ετοιμάζει κάτι καλό και πολύ… ψαγμένο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χατζηχρήστος: "Οι Παναθηναϊκοί κρεμούσαν πανό με Φιλόπουλο - Μη γίνουμε δολοφόνοι και οι ΑΕΚτζήδες"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags