Facebook Pixel Έκλεισε στόματα ο Μπερνάρ, το ματς της ζωής του ο Βαγιαννίδης! - Πάει για χρονιά... εκτόξευσης ο Ιωαννίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 23:43:00

Έκλεισε στόματα ο Μπερνάρ, παίκτης υψηλής κλάσης ο Ιωαννίδης! - Ο παίκτης που θα εκτοξευτεί φέτος (Vid)

Έκλεισε στόματα ο Μπερνάρ, παίκτης υψηλής κλάσης ο Ιωαννίδης! - Ο παίκτης που θα εκτοξευτεί φέτος (Vid)

Ένας Παναθηναϊκός από τα παλιά υπέταξε την Μαρσέιγ με γκολάρα του Μπερνάρ και θα πάει στη Γαλλία για την πρόκριση! Αρκετοί διακριθέντες στην αναμέτρηση, με τους 2 Έλληνες να ξεχωρίζουν!

 

Ο Παναθηναϊκός φόρεσε το Ευρωπαϊκό του κουστούμι για τα καλά και έδειξε πως φέτος δεν θα παίξει απλά σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά μπορεί να θυμίσει τα μεγαλεία του παρελθόντος όταν έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει με τις επιτυχίες του.

Οι πράσινοι έκαναν ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι και ήταν ξεκάθαρο ότι κατέβηκαν στον αγώνα για να κερδίσουν και όχι για να... παίξουν και για την ισοπαλία. Ούτε το μπάτζετ των Γάλλων. ούτε ο Μαρθελίνο, ούτε ο Ομπαμεγιάνγκ τρόμαξαν το τριφύλλι που είδε παίκτες όπως ο Μαντσίνι, ο Μπερνάρ, ο Ιωαννίδης και ο Βαγιαννίδης να κάνουν την διαφορά, ενώ αρκετά καλοί ήταν οι Γέντβαϊ, , Βιλένα και Πέρεθ!

Πάντως, έαν αξίζει ένα πρόσωπο για να σταθούμε λίγο παραπάνω απόψε ήταν ο Μπερνάρ, ο οποίος ήρθε ξεκούραστος από τον πάγκο και κατάφερε να δώσει ένα γκολ που μπορεί να φανεί λυτρωτικό ενόψει της συνέχειας και της ρεβάνς στις 15 Αυγούστου. 

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε ακούσει πολλά και την περσινή χρονιά, ενώ πολλοί έλεγαν ότι δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να πάρει φέτος 2.5 εκατ. ευρώ, όπως προβλέπεται από το συμβόλαϊό του. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν... μασάει και με ένα γκολ βγάλμενο από το jogo bonito λύτρωσς τους πράσινους και μίλησε ίσως στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται με αυτό το γκολ να... ξεκλειδωθεί και αγωνιστικά ενόψει της συνέχειας, μιας και η ποιότητα του δεν είναι.... αμελητέα. Από εκεί και πέρα και ο Ιωαννίδης έδειξε για ακόμη ένα ματς πόσο συγκεντρωμένος μπαίνει στα ματς, είτε παίζει... 1΄, είτε 90΄ και ίσως θα είναι θέμα χρόνου να τον δούμε να καθιερώνεται ως βασικός. Εξάλλου, απέδειξε και σήμερα πως πέρα από το ότι έχει το σκοράρισμα, είναι πολύ καλός και στο να δημιουργεί παιχνίδι και για τους συμπαίκτες του, δίνοντας με τη σειρά του μια πολύ δύσκολη ασίστ στον Μπερνάρ!

Τέλος, ένα παιδί που είχε φάει... πολύ πάγκο πέρυσι και πήρε την ευκαιρία του φέτος ήταν ο Βαγιαννίδης, ο οποίος ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και παρότι έπαιζε με αντιπάλους πολλών εκατομμυρίων, όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε και το καλύτερο του ματς τακτικά με το τριφύλλι και δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει χρονιά εκτόξευσης φέτος, αφού ο Κώτσιρας έχει ξεκινήσει νωχελικά και δεν υπάρχει Σάντσες!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καλύτερος ΠΑΟ του Γιοβάνοβιτς - Ρεσιτάλ, τους… τέλειωσε με τρεις κινήσεις - Έρχεται πανάκριβη μεταγραφή! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags