Το μη αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζει μοιραία να βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας της ΑΕΚ. Αφού συνεχίζονται οι καταθέσεις των συλληφθέντων για τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στις εξελίξεις μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά και στα όσα αναφέρουν από την Κροατία και με αφορμή τα αρνητικά σχόλια για την απόφαση της Ένωσης να μην παραστεί σε κοινό δείπνο (λόγω πένθους) με την Ντιναμό, είπε: «Γράφουν πολλά οι Κροάτες, λερώνουν πολύ το στόμα τους, είναι λογικό, τους το επιτρέπει η UEFA και κάνουν ό,τι θέλουν».

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων», πρόσθεσε, μιλώντας στον Αποστόλη Λιβάνιο, ότι: «Έχει ένα μέτρο η αλητεία, το έχουν ξεπεράσει κατά πολύ οι Κροάτες. Κάποιος πρέπει να τους μαζέψει. Είναι γελοία όλα αυτά έως απαράδεκτα».

 

Ωστόσο, τόνισε ότι: «Σιγά σιγά θα πρέπει να ηρεμήσει η οργή που υπάρχει και να επανέλθει η χαρά στον ΑΕΚτζή, δεν πρέπει να μας κυριεύσουν η οργή και το μίσος».

Σε ό,τι αφορά τη μετ’ εμποδίων προετοιμασία της ΑΕΚ για το πρώτο ματς με την Ντινάμο, είπε: «Ο Βίντα προπονείται κανονικά, είναι στο 100%. Είχε πει ο Αλμέιδα ότι για το 2ο παιχνίδι υπολογίζεται, είναι και το πνευματικό μέσα. Είναι Κροάτης, έχει περάσει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Είναι στο 100% Αραούχο και Γκατσίνοβιτς, οπότε θα το καταλάβουμε από την αποστολή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοιχείο που τα αλλάζει όλα για τη Νέα Φιλαδέλφεια - Έτσι δολοφόνησαν τον Μιχάλη - Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ (Vid)