Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μεγάλη προσοχή σε Βιτίνια, έπαιξε αντί Ομπαμεγιάνγκ - Ίδια ενδεκάδα για ΠΑΟ στο Βελοντρόμ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-13 14:53:00

"Μεγάλη προσοχή σε Βιτίνια, έπαιξε αντί Ομπαμεγιάνγκ - Ίδια ενδεκάδα για ΠΑΟ στο Βελοντρόμ"

Sportdog Team
"Μεγάλη προσοχή σε Βιτίνια, έπαιξε αντί Ομπαμεγιάνγκ - Ίδια ενδεκάδα για ΠΑΟ στο Βελοντρόμ"

Εκεί πρέπει να "χτυπήσουν" οι Πράσινοι στη ρεβάνς της Μασσαλίας.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει της ρεβάνς με τη Μαρσέιγ με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που βλέπει ο Παναθηναϊκός στη Μαρσέιγ, και το είδαμε και στο παιχνίδι της Λεωφόρου, είναι μία ομάδα που δεν έχει ακόμα "δέσει". Αλλά είναι μία ομάδα, που διαθέτει ατομική ποιότητα, και έτσι πήρε το χθεσινό ματς με τη Ρεμς. Έπαιξε ο Βιτίνια αντί του Ομπαγενιάγκ, και έβαλε ένα γκολ που υποδείχθηκε ως οφσάιντ, και στη συνέχεια πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Δεν ξέρω, όμως, αν θα είναι στη ρεβάνς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

«Ο Μαρθελίνο προτίμησε να προφυλάξει τέσσερις βασικούς, καθώς έχει πολύ μεγάλο βάρος στο παιχνίδι της Τρίτης. Έχει κάνει πολύ μεγάλες επενδύσεις για να μπει στους ομίλους και αν δεν τα καταφέρει, η ζημιά θα είναι πολύ μεγάλη για εκείνη. Για αυτό έχει ρίξει το βάρος εκεί και θα παίξει διαφορετικά σε σχέση με τη Λεωφόρο, και παρουσιαστεί περισσότερο διαβασμένη. Όπως είδα χθες, εκτός από τον Εντιαγέ, ο Βιτίνια είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Γιοβάνοβιτς, από τη μεριά του, έκανε τακτική ανάλυση στους παίκτες και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα όσον αφορά τη φιλοσοφία του σε σχέση με το πρώτο ματς στη Λεωφόρο. Έχει διαπιστώσει, επειδή δεν είναι δεμένη ως ομάδα ακόμα, θα ασκήσει πρέσινγκ, να κρατήσει στην κατοχή του την μπάλα και όσο το καταφέρνει, θα κυνηγήσει να βάλει ένα γκολ. Δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία του ο Γιοβάνοβιτς και δεν πρόκειται να επιτρέψει στη Μαρσέιγ να απειλήσει την εστία της ομάδας του. Αν κυλήσουν όλα ομάδα, βλέπω την ίδια ενδεκάδα και στο Βελοντρόμ, για τον Παναθηναϊκό».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπουδαία εξέλιξη στον Παναθηναϊκό - Συμφωνία με Γιαννακόπουλο - Τι ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags