Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικολογιάννης: "Πιο διαβασμένη και αποφασισμένη η Μαρσέιγ" - Αποκάλυψη για αλλαγή στην 11άδα του ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-14 16:33:00

Νικολογιάννης: "Πιο διαβασμένη και αποφασισμένη η Μαρσέιγ" - Αποκάλυψη για αλλαγή στην 11άδα του ΠΑΟ

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Πιο διαβασμένη και αποφασισμένη η Μαρσέιγ" - Αποκάλυψη για αλλαγή στην 11άδα του ΠΑΟ

Ακούστε τι μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης από τη Μασσαλία για τον Παναθηναϊκό και την αυριανή (15/8) σπουδαία αναμέτρηση με την Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Μασσαλία για τον αυριανό αγώνα του με την Μαρσέιγ. Ο Τάσος Νικολογιάννης από τη Γαλλία μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες πληροφορίες για το πώς οι πράσινοι προετοιμάζονται για τη σημαντική αναμέτρηση.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι η Μαρσέιγ θα είναι μια… άλλη ομάδα αύριο συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο.

«Στον Παναθηναϊκός υπάρχει μεγάλη πίστη για την πρόκριση. Γνωρίζουν όλοι ότι θα αντιμετωπίσουν μια άλλη Μαρσέιγ αύριο. Μια πιο συγκεντρωμένη, πιο διαβασμένη και πιο αποφασισμένη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα μπει να αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως και στη Λεωφόρο», ανέφερε και σχετικά με την 11άδα υπογράμμισε ότι είναι αυξημένες οι πιθανότητες να δούμε τις ίδιες επιλογές από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ υπογράμμισε ότι ίσως κάνει μια αλλαγή, πιθανότατα στα εξτρέμ, ενώ στάθηκε και στην κατάσταση στην οποία θα κριθεί ότι βρίσκεται ο Τσέριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο δολοφόνος είναι οπαδός της ΑΕΚ, αθώοι οι Παναθηναϊκοί και οι BBB" - "Μαρτυρίες ότι είναι Έλληνας"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags