Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Νικολογιάννη - Η αλλαγή που σκέφτεσαι ο Γιοβάνοβιτς στην 11άδα με Μαρσέιγ - Ατάκες για Αράο
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-14 23:57:00

Αποκάλυψη Νικολογιάννη - Η αλλαγή που σκέφτεσαι ο Γιοβάνοβιτς στην 11άδα με Μαρσέιγ - Ατάκες για Αράο

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολογιάννη - Η αλλαγή που σκέφτεσαι ο Γιοβάνοβιτς στην 11άδα με Μαρσέιγ - Ατάκες για Αράο

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Τάσο Νικολογιάννη, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του Τριφυλλιού στη Μασσαλία.

Παναθηναϊκός: Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει Μαρσέιγ (15/8, 22:00) έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Όσον αφορά το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για το ματς, τόνισε: «Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να αλλάζει σκεπτικό. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να παίξει όπως στη Λεωφόρο, να αποφύγει το πρεσάρισμα και τα λάθη στο χτίσιμο. Θα πρέπει η ομάδα να απειλήσει, να δείξει ότι πήγε στη Μασσαλία για να βάλει γκολ, ώστε να μην νιώσει η Μαρσέιγ ασφάλεια στα μετόπισθεν».

Σχετικά με το βασικό σχήμα, επεσήμανε: «Η βάση θα είναι η ενδεκάδα του πρώτου αγώνα, αλλά δεν αποκλείω κάποια αλλαγή. Μπορεί να δούμε τον Παλάσιος στη θέση του Βέρμπιτς ή τον Τσέριν, αν και το τελευταίο είναι δύσκολο. Αν δούμε μία αλλαγή θα είναι στα άκρα».

Τέλος, για το δημοσίευμα που αναφέρεται σε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον αμυντικό μέσο της Φενέρ, Γουίλιαν Αράο, είπε: «Ο Αράο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Στον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν. Το σίγουρο είναι ότι στην ομάδα ασχολούνται ζεστά με την εύρεση αμυντικού μέσου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "μπαμ" Αλαφούζου - Έφτασε μια... ανάσα από Ολυμπιακό, τον κλείνει ο ΠΑΟ - Πάνω από 2 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags