Facebook Pixel Ο Αλμέιδα έκανε την ΑΕΚ… Γιουνάιτεντ - Δεν έχει αντίπαλο το ρόστερ - Δώρο μεγάλη μεταγραφή από Μελισσανίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-20 00:30:00

Ο Αλμέιδα έκανε την ΑΕΚ… Γιουνάιτεντ - Δεν έχει αντίπαλο το ρόστερ - Δώρο μεγάλη μεταγραφή από Μελισσανίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ο Αλμέιδα έκανε την ΑΕΚ… Γιουνάιτεντ - Δεν έχει αντίπαλο το ρόστερ - Δώρο μεγάλη μεταγραφή από Μελισσανίδη!

Τα 5 εκατ. που θα γίνουν 20 και το top όνομα που έρχεται. Η Ένωση πήρε μία τεράστια πρόκριση με μυθική αντίδραση στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Ντιναμό και ετοιμάζεται για ακόμα καλύτερες βραδιές στην Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα. Παράλληλα, περιμένει και την τελευταία προσθήκη, που θα είναι από το "πάνω ράφι" και θα κοστίζει ακριβά!

Η «αλύγιστη» ΑΕΚ έκανε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο. Εκεί που όλα έδειχναν να έχουν χαθεί, η μαχητική μηχανή του Ματίας Αλμέιδα «ξέρανε» τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και απέδειξε για πολλοστή φορά από πέρυσι ότι πλέον έχει «μέταλλο». Πέραν των αγωνιστικών, τι άλλο να πεις για μια ομάδα που έκανε πέρυσι βαθμολογικό ντεμαράζ για να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, πήρε τελικό Κυπέλλου παίζοντας από το ξεκίνημα με 10 παίκτες και απόψε πέτυχε μία ανατροπή που θα… ζήλευε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, που με ένα φοβερό γκολ στο 90+2’ «μίλησε» σε ακόμα μία κρίσιμη στιγμή. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που προέρχεται από ρήξη χιαστών και το γεγονός ότι πρόλαβε τα ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θεωρήθηκε… ιατρικό θαύμα. Ο αρχηγός είναι ξανά εδώ, πατάει καλά στα πόδια του και επιστρέφει για να προσθέσει ακόμα ένα δυνατό όπλο στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποψινή ανατροπή δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά προσωπικοτήτων και… μεταγραφών. Όταν η ΑΕΚ έχει φτάσει στο σημείο να μπορεί να φέρει από τον πάγκο τους Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Αραούχο, Μάνταλο και να έχει ακόμα στο ρόστερ τους Πόνσε, Φαν Βέερτ, Πισάρο (κανονικά θα είχε και τον άτυχο Φερνάντες), καταλαβαίνει κανείς το πόσο γεμάτη ποιότητα είναι αυτή η ομάδα και το πόσο εξαιρετική δουλειά έχει κάνει στις μεταγραφές. Με τέτοιο βάθος πάγκου σε συνδυασμό με τη δύναμη της έδρας και το μαχητικό πνεύμα που έχει εμφυσήσει ο Αλμέιδα, θα έρθουν κι άλλες ανατροπές στο μέλλον!

Οι μεταγραφές πάντως δεν έχουν τελειώσει για τους Κιτρινόμαυρους. Είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσουν έναν στόπερ από το «πάνω ράφι», κάτι που πολλοί θεωρούν ότι θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη ώστε να τον έχει στις αναμετρήσεις με τη Ντιναμό. Πλέον, με τα εγγυημένα έσοδα από την Ευρώπη (σίγουρα 5 εκατομμύρια) και το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League (μπορεί τα έσοδα να εκτοξευτούν στα 20 εκατομμύρια ευρώ!), ο Δημήτρης Μελισσανίδης σίγουρα θα τα «σκάσει» για να κάνει ένα ακόμα… δώρο στον Ματίας Αλμέιδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags