Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπράγκα: Κορυφαίος διαιτητής στο ματς της χρονιάς του ΠΑΟ με Μπράγκα - Έχει σφυρίξει τελικό Champions League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 12:55:00

Κορυφαίος διαιτητής στο ματς της χρονιάς του ΠΑΟ με Μπράγκα - Έχει σφυρίξει τελικό Champions League!

Sportdog Team
Κορυφαίος διαιτητής στο ματς της χρονιάς του ΠΑΟ με Μπράγκα - Έχει σφυρίξει τελικό Champions League!

Σπουδαία "σφυρίχτρα" όρισε η UEFA για της ρεβάνς-τελικό των Πράσινων για την είσοδό τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Τον κορυφαίο διαιτητή, Ντανιέλε Ορσάτο, όρισε η UEFA για να διευθύνει τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Τρίτη (29/8), για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο 47χρονος Ιταλός είναι ένας από τους καλύτερους ρέφερι στον κόσμο, κατηγορίας Elite, ο οποίος το 2020 είχε διευθύνει τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (Παρί-Μπάγερν), ενώ την ίδια χρονιά είχε αναδειχθεί ως ο κορυφαίος διαιτητής στον κόσμο από την IFFHS. 

 

Βοηθοί του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα είναι οι συμπατριώτες του Τσίρο Καρμπόνε, Αλεσάντρο Γιαλατίνι, στο VAR οι Πάολο Βαλέρι, Εγκένιο Αμπατίστα και 4ος ο Μάρκο Ντι Μπέλο. 

Ο Ορσάτο έχει διευθύνει και στο παρελθόν παιχνίδια ελληνικών ομάδων και συγκεκριμένα τα Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0, ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 1-2, Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 1-0, Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε 0-1, Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας 1-2, Μονπελιέ-Ολυμπιακός 1-2 και ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν 1-1. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "εκλεκτός" του Ομπράντοβιτς για ΠΑΟ - "Σκάει" 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος - Γλίτωσε χειρουργείο ο Μήτογλου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags