Facebook Pixel Χουλιάν Άλβαρες: Ο Πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ στο Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 15:30:00

Η αναγέννηση του Χουλιάν Άλβαρες: Η ποιοτική λεπτομέρεια που κατέπληξε τον Πεπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με τριάρα το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χουλιάν Άλβαρες.

Η αγγλική ομάδα θέλει να παραμείνει στον θρόνο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έκανε πρεμιέρα με το δεξί στους ομίλους του Champions League.

Ο Χουλιάν Άλβαρες πέτυχε δύο γκολ στο 46’ και το 60’ και ο προπονητής του ανέδειξε την εμφάνιση του. Άλλωστε, η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της στο UEFA Champions League με έναν εκθαμβωτικό αγώνα από τον Αργεντινό.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στάθηκε στη συμμετοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα τρία γκολ της ομάδας του εναντίον της Γουέστ Χαμ για τον πέμπτο γύρο της Premier League και μετά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Του αξίζει, δουλεύει σε κάθε παιχνίδι. Τα έχει όλα. Αγωνίζεται, βάζει γκολ, δίνει ασίστ. Επιπλέον, είναι ένας υπέροχος τύπος. Πίσω από τον Χάαλαντ είναι μια απίστευτη απειλή. Είναι τόσο νέος. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του», επισήμανε ο Πεπ και συνέχισε: «Μαθαίνει πολλά να κινείται στους χώρους, είναι απειλή με γκολ και ασίστ... Το ήθος της δουλειάς! Είμαστε χαρούμενοι που ο σύλλογος τον έφερε πέρυσι».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 635 λεπτά σε οκτώ παιχνίδια αυτή τη σεζόν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags