Facebook Pixel Champions League: Μυθική ανατροπή η Μπράγκα με Μπρούμα και γκολάρα στο 94’ - Διπλό για Σοσιεδάδ στην Αυστρία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-03 21:54:00

Μυθική ανατροπή η Μπράγκα με Μπρούμα και γκολάρα στο 94’ - Διπλό για Σοσιεδάδ στην Αυστρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυθική ανατροπή η Μπράγκα με Μπρούμα και γκολάρα στο 94’ - Διπλό για Σοσιεδάδ στην Αυστρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπράγκα γύρισε από το 0-2 και νίκησε 3-2 την Ουνιόν, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ.

Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν στο πρώτο... πιάτο των αναμετρήσεων για το Champions League, αφού η Μπράγκα έφυγε με διπλό (3-2) από την έδρα της Ουνιόν Βερολίνου, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ "άλωσε" (2-0) την έδρα της Σάλτσμπουργκ.

Σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στους «16» του Champions League θέτει η Ρεάλ Σοσιεδάδ! Η ισπανική ομάδα πέρασε με νίκη 2-0 από το Σάλτσμπουργκ, απέναντι στη Ρεντ Μπουλ η οποία στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει της Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Σίγουρα είναι ακόμα νωρίς, μόλις 2η αγωνιστική των ομίλων, αλλά στο Σαν Σεμπαστιάν κάνουν όνειρα, χάρη στα γκολ των Ογιαρθάμπαλ, Μπράις Μέντεθ πριν συμπληρωθεί το ημίωρο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να ανακάμψουν.

 
 

Στο Βερολίνο η Ουνιόν προηγήθηκε με δύο γκολ του Σεράλντο Μπέκερ, του φορ από το Σουρινάμ, όμως η Μπράγκα αντέδρασε εντυπωσιακά και ισοφάρισε με Νιακατέ και Μπρούμα στο τελος του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Το ματς ήταν συναρπαστικό με ευκαιρίες εκατέρωθεν και έδειχνε να οδεύει προς την ισοπαλία. Όμως στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αντρέ Κάστρο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με... buzzer beater αφού με τη σέντρα ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags