Facebook Pixel Champions League: Ματσάρες και επικά διπλά Ρεάλ και Γαλατά! Με ανατροπή η Μπάγερν, ήττα-σοκ για Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-03 23:59:00

Ματσάρες και επικά διπλά Ρεάλ και Γαλατά! Με ανατροπή η Μπάγερν, ήττα-σοκ για Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρες και επικά διπλά Ρεάλ και Γαλατά! Με ανατροπή η Μπάγερν, ήττα-σοκ για Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα πράγματα στο Champions League απόψε.

Επική νίκη της Γαλατασαράι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, φοβερή και τρομερή Ρεάλ με ''οργιαστικό'' Μπέλινγχαμ και ήττα-σοκ για την Άρσεναλ από την Λανς.

1ος Όμιλος

Κοπεγχάγη - Μπάγερν Μονάχου 1-2

Δεν πέταξαν βαθμούς οι Βαυαροί κόντρα στην ομάδα από τη Δανία. Η Κοπεγχάγη πήρε προβάδισμα με τον Λέραγκερ, όμως οι ισόβιοι πρωταθλητές Γερμανίας βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μουσιάλα στο 67ο λεπτό. Η.ανατροπή ολοκληρώθηκε με τέρμα του Τελ στο 87ο λεπτό!

Koπεγχάγη: Γκράμπαρα, Ντικς, Άνκερσεν, Βάβρι, Μέλινγκ, Φαλκ, Λεραγκέρ, Ντιόγκο Γκονσάλβες, Ελιουνούσι, Ασουρί, Κλάεσον

Μπάγερν Μονάχου: Ουλράιχ, Κιμ, Ντέιβις, Ουπαμεκανό, Μαζραουί, Κίμιχ, Λάιμερ, Μουσιάλα, Κομάν, Σανέ, Κέιν

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατασαράι 2-3

Ματσάρα στο Θέατρο των Ονείρων! Ασύλληπτο παιχνίδι από προσφορά συγκινήσεων στους θεατές μεταξύ της ομάδας του Τεν Χαγ και της Γαλατά. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με τέρμα του Χόιλουντ στο 16' με τους φιλοξενούμενους να απαντούν αμέσως με τον Ζάχα στο 23ο λεπτό. Ο Δανός στράικερ των γηπεδούχων έβαλε εκ νέου μπροστά τους Άγγλους στο 67' και κάπου εκεί άρχισαν τα...δύσκολα. Η Γαλατασαράι ισοφάρισε με τον Ακτούρκογλου στο 71'. Στο 77' ο Κασεμίρο έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, όμως ο Ικάρντι έστειλε την μπάλα άουτ. Το γκολ της ανατροπής το πέτυχε τελικά ο Αργεντινός άσος στο 81' νικώντας τον Ονάνα σε τετ-α-τετ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Άμραμπατ, Λίντελεφ, Βαράν, Κασεμίρο, Μάουντ, Φερνάντες, Ανιμπάλ, Ράσφορντ, Χόιλουντ

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Μπαρντακτσί, Ανχελίνιο, Σάντσες, Μπούι, Αϊχάν, Τορέιρα, Ακτούρκογλου, Ζαχά, Τετέ, Ικάρντι

 

2ος Όμιλος

Λανς - Άρσεναλ 2-1

Η γαλλική ομάδα επανήλθε στο Champions League και έκανε ηχηρή νίκη απέναντι στη δευτεραθλήτρια Αγγλίας, Άρσεναλ! Οι παίκτες του Αρτέτα άνοιξαν το σκορ στο 14' με γκολ του Ζεσούς, όμως δεν είχαν δει αυτό που έρχεται. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γλυκό πλασέ του Τόμασον στο 25' και πήραν το τρίποντο χάρη σε γκολ του Ελ Γουάχι στο 69'.

Λανς: Σαμπά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεδίνα, Φρανκόβσκι, Μεντί, Σαμέντ, Μασάδο, Σοτοκά, Τόμασον, Γουαχί

Άρσεναλ: Ραγιά, Ζιντσένκο, Τομιγιάσου, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Χάβερτς, Ράις, Έντεγκααρντ, Τροσάρ, Σακά, Ζεσούς

 

Αϊντχόφεν - Σεβίλλη 2-2

Παιχνίδι για σκληρά νεύρα στην Ολλανδία. Η Σεβίλλη πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γκούντελι στο 68ο λεπτό, αλλά το ματς πήρε φωτιά στα τελευταία λεπτά. Η PSV ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Ντε Γιονγκ στο 86', αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ ξανά εξαιτίας του Εν - Νεσίρι ο οποίος σκόραρε ένα λεπτό αργότερα. Είχε, όμως, νέα απάντηση και στο 90+5' ο Τέζε σημείωσε το τελικό 2-2!

Αϊντχόφεν: Μπενίτες, Τέζε, Ραμάλιο, Μποσκάλι, Ντεστ, Σκάουτεν, Φέιρμεν, Τίλμαν, Μπακαγιόκο, Λανγκ, Ντε Γιονγκ

Σεβίλλη: Νίλαντ, Πεδρόσα, Ράμος, Γκουντέλι, Νάβας, Ράκιτιτς, Σούσο, Φερνάντο, Λουκεμπάκιο, Οκάμπος, Εν Νεσιρί

 

3ος Όμιλος

Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Oι παρτενοπέι πήραν προβάδισμα νωρίς χάρη σε τέρμα του ΄Εστιγκορντ, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Μπέλινχκαμ! Ο Άγγλος έδωσε ασίστ στον Βινίσιους για το 1-1 και έκανε το 1-2 με εξαιρετικό κουβάλημα της μπάλας προς την αντίπαλη περιοχή. Ο Ζιελίνσκι με πέναλτι έκανε το 2-2, όμως η Ρεάλ κέρδισε λόγω του αυτογκόλ του Μερέτ.

Νάπολι: Μερέτ, Νατάν, Ολιβέρα, Ντι Λορέντζο, Έστιγκορντ, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Κβαρατσχέλια, Πολιτάνο, Οσιμέν

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Κρόος, Μπέλινγκχαμ, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο

 

4ος Όμιλος

Ίντερ - Μπενφίκα 1-0

Η Ίντερ επικράτησε των Πορτογάλων με ένα γκολ του Τουράμ στο 62ο λεπτό να κάνει τη διαφορά και να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του Ιντζάγκι!

Ίντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντάμφρις, Ντιμάρκο, Ατσέρμπι, Μπαζτόνι, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Μιχιταριάν, Τουράμ, Λαουτάρο Μαρτίνες

Μπενφίκα: Τρουμπίν, Μπερνάτ, Μοράτο, Οταμέντι, Μπα, Νέβες, Κοκτσού, Ράφα Σίλβα, Άουρσνες, Ντι Μαρία, Νέρες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags