Facebook Pixel Οπαδική βία: Χάος με οπαδούς Μίλαν και Παρί, ένας τραυματίας από μαχαιριές - Χαμός και πριν το Πόρτο-Αντβέρπ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 10:42:00

Χάος με οπαδούς Μίλαν και Παρί, ένας τραυματίας από μαχαιριές - Χαμός και πριν το Πόρτο-Αντβέρπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χάος με οπαδούς Μίλαν και Παρί, ένας τραυματίας από μαχαιριές - Χαμός και πριν το Πόρτο-Αντβέρπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί της Αντβέρπ προκάλεσαν χαμό και υλικές ζημιές σε καταστήματα και δρόμους του Οπόρτο. Συμπλοκές οπαδών Μίλαν και Παρί στο Μιλάνο με έναν σοβαρά τραυματία.

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Μιλάνο το βράδυ της Δευτέρας (6/11), καθώς οπαδοί της Μίλαν συγκρούστηκαν με αυτούς της Παρί Σεν Ζερμέν, εν όψει της αποψινής αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Champions League.

Σύμφωνα με ιταλικά και γαλλικά ΜΜΕ, σκληροπυρηνικοί οπαδοί των Ροσονέρι έστησαν ενέδρα στους φανατικούς εκδρομείς οπαδούς της Παρί και τους επιτέθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ακολούθησαν οδομαχίες, με αρκετούς τραυματίες, ανάμεσά τους πιο σοβαρά είναι ένας Γάλλος οπαδός, που δέχτηκε μαχαιριές, καθώς και ένας αστυνομικός.

Παράλληλα, επεισόδια εκτυλίχθηκαν και στο Οπόρτο, όπου περίπου 300 οπαδοί της Αντβέρπ που ταξίδεψαν για το παιχνίδι με την Πόρτο, κατέστρεψαν μαγαζιά σε κεντρικό δρόμο της πόλης, ενώ έκαναν και χρήση βαρελότων σε κατοικημένες περιοχές, αναστατώντας τους κατοίκους.

Δείτε τι συνέβη στο Μιλάνο: 

Και τι συνέβη στο Οπόρτο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Porto Canal (@porto.canal)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags