Facebook Pixel Το Champions League με αμέτρητες αγορές, Super αποδόσεις, Cash Out & Bet Builder από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 11:20:00

Το Champions League με αμέτρητες αγορές, Super αποδόσεις, Cash Out & Bet Builder από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Sportdog Team
Το Champions League με αμέτρητες αγορές, Super αποδόσεις, Cash Out & Bet Builder από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Επιστροφή Στοιχήματος»* στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Το Champions League επιστρέφει με δυνατά παιχνίδια σε όλους τους ομίλους. Η 4η αγωνιστική περιλαμβάνει καθοριστικής σημασίας αγώνες στη μάχη για την πρόκριση.

Σήμερα στις 19:45, διεξάγονται τα ματς Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα και στις 22:00, τα παιχνίδια Λάτσιο-Φέγενορντ, Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ, Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι-Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας-Λειψία και Πόρτο-Αντβέρπ.

Την Τετάρτη, στις 19:45, αρχίζουν οι αναμετρήσεις Νάπολι-Ουνιόν Βερολίνου και Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπενφίκα και στις 22:00, οι αγώνες Μπάγερν-Γαλατασαράι, Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ-Σεβίλλη, Αϊντχόφεν-Λανς, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπράγκα και Σάλτσμπουργκ-Ίντερ.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια του Champions League.

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή  θέλεις.

Κρίσιμα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες

Την Πέμπτη γίνονται τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του Europa League και του Europa Conference League με τη συμμετοχή των 4 ελληνικών ομάδων.

Η ΑΕΚ (στις 22:00) υποδέχεται στην OPAP Arena τη Μαρσέιγ, ενώ εκτός έδρας αγωνίζονται ο Παναθηναϊκός (19:45) με τη Ρεν και ο Ολυμπιακός (22:00) με τη Γουέστ Χαμ. Στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ (19:45) φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας την Αμπερντίν.

Στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League και το Europa Conference League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος»*.

Οι αγώνες με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα ακόλουθα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης:

Τρίτη 7 Νοεμβρίου: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα (19:45), Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ (22:00), Λάτσιο-Φέγενορντ (22:00).
Τετάρτη 8 Νοεμβρίου: Άρσεναλ-Σεβίλλη (22:00), Μπάγερν-Γαλατασαράι (22:00), Ρεάλ Μαδρίτης-Μπράγκα (22:00).
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου: Νόρντζελαντ-Σπάρτακ Τρνάβα (19:45), ΠΑΟΚ-Αμπερντίν (19:45), Τουλούζ-Λίβερπουλ (19:45), Κλαμπ Μπριζ-Λουγκάνο (22:00), ΑΕΚ-Μαρσέιγ (22:00), Αταλάντα-Στουρμ Γκρατς (22:00), Φράιμπουργκ-Μπάτσκα Τόπολα (22:00).  

Ολυμπιακός-Μπασκόνια και Άλμπα-Παναθηναϊκός με «Air-Back»*

Στο μπάσκετ διεξάγεται η 7η αγωνιστική της Euroleague. Την Πέμπτη (19:15) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Μπασκόνια και την Παρασκευή (21:00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Άλμπα.

Για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την ενέργεια «Air-Back»*.

Με το FREEWIN** διεκδικείς έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα!

Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags