Facebook Pixel Champions League: Ματσάρα χωρίς νικητή στην Πόλη - "Ζωντανές" Γαλατά, Γιουνάιτεντ - Αγκαλιά με πρόκριση με τρομερή ανατροπή η Αϊντχόφεν (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 21:54:00

Ματσάρα χωρίς νικητή στην Πόλη - "Ζωντανές" Γαλατά, Γιουνάιτεντ - Αγκαλιά με πρόκριση με τρομερή ανατροπή η Αϊντχόφεν (vid)

Sportdog Team
Ματσάρα χωρίς νικητή στην Πόλη - "Ζωντανές" Γαλατά, Γιουνάιτεντ - Αγκαλιά με πρόκριση με τρομερή ανατροπή η Αϊντχόφεν (vid)

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπορεί να προηγήθηκαν με 1-3 στην έδρα της Τσιμ Μπομ και να ήταν αγκαλιά με μια τεράστια νίκη, με τους Γκρανάτσο, Φερνάντες και Μακ Τόμινεϊ να σκοράρουν, όμως η τουρκική ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Την ίδια στιγμή η ολλανδική ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Σεβίλλης, με τέρματα των Σέρχιο Ράμος και Ελ Νεσίρι, όμως με μια επική ανατροπή και σκόρερ τους Σαϊμπαρί, αυτογκόλ του Γκουντέλι και Πέπι στο 90+3' πήραν το διπλό και παράλληλα είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Champions League: Απίθανα πράγματα συνέβησαν απόψε σε Κωνσταντινούπολη και Σεβίλη, όπου ενώ αρχικά οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλη κρατούσαν την κατάσταση στα χέρια τους απέναντι σε Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν σε 1ο και 2ο όμιλο και είχαν τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στα νοκ άουτ του Champions League, στο φινάλε οι Τούρκοι και οι Ολλανδοί έφεραν τα πάνω κάτω και μετά το 3-3 και 2-3 αντίστοιχα έγιναν τα «αφεντικά» για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε των ομίλων (5η αγωνιστική).

Έχοντας ηττηθεί στα εκτός έδρας ματς του 1ου γκρουπ με 4-3, σε Μόναχο και Κοπεγχάγη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε στο Ραμς Παρκ της Κωνσταντινούπολης για να παίξει «τελικό» με την Γαλατασαράι.

Προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, αλλά παρ΄ όλα αυτά δύο «γκάφες» του Ονάνα σε ισάριθμα φάουλ του Ζίγες έδωσαν την ευκαιρία στη Γαλατά να «μείνει... ζωντανή» και με το φοβερό γκολ του Ακτούρκογλου στο 71΄ να πάρει ένα χρυσό βαθμό (3-3), που την φέρνει, πια, πολύ κοντά στο να βρεθεί στους «16» του Champions League.

Πλέον, η τουρκική ομάδα με 5 βαθμούς είναι στην 2η θέση, ενώ η Γιουνάιτεντ με έναν λιγότερο στην τελευταία, ενώ πολλά θα κριθούν κι από το αποτέλεσμα της Κοπεγχάγης απόψε στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν. 

Για 68 λεπτά στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλη ήταν το απόλυτο «αφεντικό» στο ματς με την «απόλυτη» της Eredivisie (13Χ13), Αϊντχόφεν.

Οι «Ανδαλουσιάνοι» είχαν το προβάδισμα με 2-0, αλλά η αποβολή του Οκάμπος στο λεπτό εκείνο άλλαξε άρδην τα δεδομένα του ματς, με την PSV να «παίζει τα ρέστα της» και να φέρνει τα πάνω κάτω φτάνοντας σε μία επική ανατροπή με 3-2.

Η ολλανδική ομάδα με το απίτευτο «τρίποντο» έφτασε τους 8 βαθμούς και βρίσκεται με το... ένα πόδι στα νοκ άουτ. Μετά από 18 χρόνια και συγκεκριμένα από το Μάιο του 2005 ο Σέρχιο Ράμος σκόραρε ξανά με την φανέλα των Ανδαλουσιάνων στο 24΄ και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47΄) ο Εν Νεσίρι φάνηκε να δίνει την «χαριστική βολή» στην PSV.

Όμως, στο 68΄ αποβλήθηκε ο Οκάμπος και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να επιτεθούν... κατά κύματα και να πετύχουν τρία γκολ σε διάστημα λιγότερο των 25 λεπτών και να βρεθούν «αγκαλιά» με την πρόκριση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags