Facebook Pixel Ανατροπή: ’’20 σύλλογοι βαδίζουν προς την European Super League και ακόμη 30 διαπραγματεύονται’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 05:43:00

Ανατροπή: ’’20 σύλλογοι βαδίζουν προς την European Super League και ακόμη 30 διαπραγματεύονται’’

Sportdog Team
Ανατροπή: ’’20 σύλλογοι βαδίζουν προς την European Super League και ακόμη 30 διαπραγματεύονται’’

Η πρώτη απόπειρα για νέα διοργάνωση... πάτωσε, αλλά η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου έχει αλλάξει το τοπίο.

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έδωσε το πράσινο φως για την European Super League άλλαξε τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο, όμως οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης έσπευσαν να τονίσουν πως δεν πρόκειται να υποστηρίξουν τη διοργάνωση. Ο λόγος είναι η στήριξή τους στην UEFA μιας και δε θέλουν ένα τουρνουά που θα ανταγωνιστεί το Champions League.

Η Α22, εταιρεία που έχει σχεδιάσει την ευρωπαϊκή Super League, παρουσιάζει τα πράγματα αλλιώς.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα «Ouest France» ο Aνάς Λαγκαρί, συνιδρυτής της εταιρείας A22, τόνισε πως ήδη 20 σύλλογοι βαδίζουν προς την ESL, ενώ ακόμα 30 είναι σε στάδιο διαπραγματεύσεων!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περίπου είκοσι σύλλογοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ διεξάγονται συνομιλίες με άλλους τριάντα. Έχουμε αρκετούς συλλόγους για να ξεκινήσουμε, αλλά θέλουμε να τους πείσουμε όλους».

Για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων, αποκάλυψε:

«Γιατί να πληρώνεις 40, 50, 60 ή 170 ευρώ όπως στην Ισπανία το μήνα για να μπορείς να παρακολουθείς ποδόσφαιρο όταν μπορείς να το κάνεις δωρεάν; Έχω ακούσει πολλά: ότι "θα έχουμε ένα παιχνίδι την ημέρα που θα είναι δωρεάν" ή "θα το κάνουμε για τρεις μήνες δωρεάν και μετά θα πρέπει να πληρώνει κάποιος". Όχι. Όλοι οι αγώνες θα είναι δωρεάν και για πάντα. Το Gmail είναι δωρεάν, το WhatsApp είναι δωρεάν, το Instagram είναι δωρεάν. Κι όμως δημιουργεί πολλά χρήματα ανά χρήστη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags