Facebook Pixel ’’Καυστικός’’ Πεπ για το ενδιαφέρον της Ρεάλ για Χάαλαντ - ’’Αν τον θέλετε
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 01:09:00

’’Καυστικός’’ Πεπ για το ενδιαφέρον της Ρεάλ για Χάαλαντ - ’’Αν τον θέλετε, είναι εύκολο...’’

Sportdog Team
’’Καυστικός’’ Πεπ για το ενδιαφέρον της Ρεάλ για Χάαλαντ - ’’Αν τον θέλετε, είναι εύκολο...’’

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε το ενδιαφέρον της «Βασίλισσας» για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε. Ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε πως πρόθεση της ομάδας του είναι να τον κρατήσει για πολλά χρόνια, γι' αυτό και διεξάγονται διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του άλλωστε.

Παράλληλα, ο Πεπ αναφέρθηκε και στο θερμό ενδιαφέρον της Ρεάλ τονίζοντας πως αν τον θέλει πρέπει να... επικοινωνήσει με τους ''Πολίτες''!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τι νομίζετε; Ότι δεν θέλουμε ο Έρλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Θέλουμε να μείνει για πολύ, πολύ. Δεν ασχολούμαι με τις προτάσεις για τον παίκτη. Αυτό έχει να κάνει πάντα με την επιθυμία του παίκτη και του συλλόγου. Μένεις ή θέλεις να φύγεις;

Έφτασε την περασμένη σεζόν και ο αντίκτυπός του ήταν απίστευτος και αυτή τη σεζόν. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω, ειλικρινά, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε. Ελπίζω να είναι χαρούμενος που  βρίσκεται μαζί μας. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι λέει ο κόσμος.

Αυτό θα συμβεί όταν ο Έρλινγκ αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι. Όταν ο σύλλογος αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι. Ή όταν έχουμε πιθανές προτάσεις για αυτόν ή όχι. Αν θέλετε τον Έρλινγκ είναι εύκολο: επικοινωνήστε με τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags