Facebook Pixel ’’Θρυλική’’ πρόκριση Ολυμπιακού με Ίντερ - Πέρασε στα πέναλτι, συνεχίζει σ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 17:16:00

’’Θρυλική’’ πρόκριση Ολυμπιακού με Ίντερ - Πέρασε στα πέναλτι, συνεχίζει στους ’’16’’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
’’Θρυλική’’ πρόκριση Ολυμπιακού με Ίντερ - Πέρασε στα πέναλτι, συνεχίζει στους ’’16’’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια πρόκριση στους «16» του Youth League για τους Πειραιώτες.

Τεράστια πρόκριση για τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι πέταξαν εκτός διοργάνωσης την Ίντερ επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτι! Οι ερυθρόλευκοι είναι στους «16» του Youth League και μοιάζουν αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 19ο λεπτό με τον Κότσι να κάνει το γύρισμα, αλλά ο Σίνα έδιωξε σε κόρνερ. Η ελληνική ομάδα απείλησε στο 32ο λεπτό και  φώναξε για πέναλτι, όταν ο Κωνσταντίνος Κωστούλας τσίμπησε την μπάλα προ του Ραϊμόντι και έπεσε, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, αλλά έμειναν με δέκα εξαιτίας αποβολής του Παπακανέλλου στο 73', σε μια απόφαση που έφερε διαμαρτυρίες. Ο Ολυμπιακός είχε μια σπουδαία ευκαιρία με τον τον Λιατσικούρα στο 88' μετά από πάσα του Κωστούλα και το παιχνίδι εν τέλει οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, ο Κότσι ήταν ο μοιραίος για την Ίντερ, μιας και έστειλε την μπάλα αρκετά εκτός εστίας, με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν μία τεράστια πρόκριση μαζί με τον κόσμο τους.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι: Μίλαν, Κοπεγχάγη, Φέγενορντ, Λανς, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Ρεάλ, Ζάλσμπουργκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Θ. Κωστούλας.

ΙΝΤΕΡ: Ραϊμόντι, Αϊντού, Στάντε, Στάμπιλε, Κότσι, Ντι Μάτζιο, Στάνκοβιτς, Μπέρενμπρουχ, Καμάτε, Σαρ, Κιέτο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ματς:

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags