Facebook Pixel Γιατί ακύρωσαν το γκολ της Λειψίας;- Η... μυστήρια φάση που προκάλεσε χαμό
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 22:40:00

Γιατί ακυρώθηκε το γκολ της Λειψίας; - Η... μυστήρια φάση που προκάλεσε χαμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γιατί ακυρώθηκε το γκολ της Λειψίας; - Η... μυστήρια φάση που προκάλεσε χαμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γκολ δεν μέτρησε και το ίντερνερ πήρε "φωτιά", καθώς όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τον λόγο!

Ο Σέσκο σκόραρε για τη Λειψία εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, απόφαση που παρέμεινε ακόμα και μετά την εξέταση της φάσης από το VAR.

Πολλοί απόρησαν με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς είναι εμφανές από τα ριπλέι ότι ο σκόρερ καλύπτεται από αμυντικό της Ρεάλ. Η φάση δεν άργησε να γίνει viral, με απορημένους φιλάθλους να προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη.

Η πιθανότερη εξήγηση; Την ώρα που γίνεται η σέντρα, υπάρχει εκτεθειμένος παίκτης της Λειψίας, ο οποίος μάλιστα κάνει επαφή με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ. Πιθανότατα οι διαιτητές στο VAR θεώρησαν πως ο επιτέθεμενος συμμετέχει στη φάση παρεμποδίζοντας τον γκολκίπερ να πάει προς την μπάλα. Πάντως, ακόμα κι αν η απόφασή του είναι σωστή, όφειλαν βάσει κανονισμού να ειδοποιήσουν τον διαιτητή να δει ο ίδιος τη φάση και να κρίνει το αν υπάρχει όντως παρέμβαση του επιτεθέμενου! Και αυτό γιατί δεν πρόκειται για... κανονικό οφσάιντ όπου τον λόγο έχουν αποκλειστικά οι γραμμές, αλλά για παθητικό οφσάιντ, για το οποίο μόνο ο πρώτος διαιτητής είναι αρμόδιος να κάνει ερμηνεία του κανονισμού.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags