Facebook Pixel Sportdog.gr | Η τεχνητή νοημοσύνη έβγαλε ήδη νικητή για το Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 16:08:00

Η τεχνητή νοημοσύνη έβγαλε ήδη νικητή για το Champions League

Sportdog Team
Η τεχνητή νοημοσύνη έβγαλε ήδη νικητή για το Champions League

Ο υπερυπολογιστής της Opta εκπλήσσει με την πρόβλεψή του για το Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι, βασικό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Γουέμπλεϊ, ενώ η Ντόρτμουντ είναι πάνω από Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Και τώρα έχουμε τις οκτώ ομάδες που θα παλέψουν για να σηκώσουν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ την 1η Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ. Όμως, παρόλο που όλοι ξεκινούν επί ίσοις όροις για την αυριανή κλήρωση, δεν έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να την κερδίσουν.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το κορυφαίο φαβορί για την Opta (τον υπερυπολογιστή που είναι υπεύθυνος για τις προβλέψεις, στην πραγματικότητα), η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά που έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσουν τον τίτλο . Ακόμη λιγότερο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ .

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με 4,19% επιλογών και η Μπαρτσελόνα με 5,38% είναι οι δύο ομάδες που έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το Champions League. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ με 5,62% τοποθετείται πάνω από τους δύο Ισπανικούς συλλόγους

Η Σίτι έχει 32,3% πιθανότητες για το back to back, με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεύτερη ( 16,87%) και την Άρσεναλ 3η (13,09%). Η Παρί είναι τέταρτη (11,8%), πάνω από την Μπάγερν Μονάχου (10,75%).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags