Facebook Pixel Ντιέγκο, καμάρωσέ τους!
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-22 01:39:00

Ντιέγκο, καμάρωσέ τους!

Ντιέγκο, καμάρωσέ τους!

Μια Νάπολι βγαλμένη από τα παλιά έκανε την τρομερή ανατροπή σ’ αυτή τη ματσάρα που είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε, κι έτσι η ιταλική ομάδα απέκτησε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ.

Φοβερή η Νάπολι, έφερε στις μνήμες των περισσότερων εκείνη την ομαδάρα που όλοι θαύμαζαν επί Ντιέγκο Μαραντόνα. Η Νάπολι, άλλωστε, και τότε είχε έντονο το λατινοαμερικάνικο στοιχείο, όπως και τώρα.

Μπορεί, βέβαια, να μην διαθέτει σήμερα παίκτη της αξίας και του βεληνεκούς ενός Μαραντόνα, όμως ο Αργεντίνος Λαβέτσι και ο Ουρουγουανός Καβάνι κάνουν πράματα και θάματα. Δίδυμο τούρμπο είναι.

Ειδικά σήμερα αυτοί οι δυο παίκτες ήταν όλα τα λεφτά. Και μην ξεχνάμε ότι η φετινή Νάπολι έχει πετάξει ήδη εκτός μια αγγλική ομάδα. Την ζάπλουτη Μάντσεστερ Σίτι στην φάση των ομίλων.

Τώρα, λοιπόν, η Νάπολι «τρομοκρατεί» και την Τσέλσι. Με το 3-1 η ιταλική ομάδα πάει φουλ για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Τσέλσι, άλλωστε, δεν πείθει ως τώρα και ο Βίλας Μπόας δεν τα έχει καταφέρει να φτιάξει δυνατό σύνολο, όπως ήταν η αγγλική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι δεδομένο, πάντως, ότι η ρεβάνς θα σπάσει καρδιές. Με την Νάπολι να είναι το φαβορί πια μετά την εκρηκτική αποψινή εμφάνιση.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, είχε σασπένς και ρυθμό, ενώ το πάθος ξεχείλιζε. Χορτάσαμε ποδόσφαιρο. Και ήδη από την φάση των νοκ άουτ έχει ανάψει για τα καλά η φλόγα του τσάμπιονς λιγκ. Αναμένονται μάχες και στην συνέχεια της διοργάνωσης, τώρα που ο κάθε αγώνας είναι πλέον χωρίς αύριο και το κάθε λάθος κοστίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags