Facebook Pixel Χορεύοντας στη βροχή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-22 00:39:00

Χορεύοντας στη βροχή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χορεύοντας στη βροχή! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Kαβάνι έδωσε ρεσιτάλ, ο Λαβέτσι έστελνε την μπάλα στα δίχτυα και η Νάπολι πήρε τη μεγάλη νίκη στο βροχερό «Σαν Πάολο» με 3-1 κόντρα στη Τσέλσι και μαζί το προβάδισμα για τους «8»

 

Περίπου 50.000 φίλοι της Νάπολι βρέθηκαν στο «Σαν Πάολο», οι οποίοι όπως πάντα έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Ματσάρι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά από την Τσέλσι στο ματς, αλλά οι Λονδρέζοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Στο 27΄ και μετά από το τραγικό λάθος του Καναβάρο, ο Μάτα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Σάντις.

Η Τσέλσι έδειχνε πως πατούσε καλύτερα από τη Νάπολι, ωστόσο η απάντηση από τους Ιταλούς δεν άργησε να έρθει. Στο 38΄ ο Λαβέτσι ισοφάρισε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Τσεχ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το 1-1 στα αποδυτήρια, ο Καβάνι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε εξ επαφής το 2-1 με το στήθος!

Στην επανάληψη το ματς είχε και πάλι φάσεις από κάθε ομάδα και σίγουρα η βραδιά έδειχνε πως θα είχε και άλλο γκολ. Αυτό το σημείωσε στο 65΄ο Λαβέτσι, αφού ο κορυφαίος για την Νάπολι Καβάνι έκανε όλη τη δουλειά δίνοντας μισό γκολ στον συμπαίκτη του.

Με 3-1 η Νάπολι είχε ένα σκορ που της έδινε σπουδαίο προβάδισμα για την ρεβάνς του Λονδίνου και παρ΄ όλα αυτά οι Ιταλοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 4-1 στο 81΄, όμως ο Κόουλ πάνω στη γραμμή έδιωξε το σουτ του Μάτζιο. Τελικά το σκορ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε και η Νάπολι πήρε τη μεγάλη νίκη με ανατροπή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags