Με την Νότιγχαμ Φόρεστ να προελαύνει στην φετινή Premier League και να βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου (πολύ πιθανό αυτό να είναι για το Champions League) και τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει ήδη την ευρωπαϊκή του έξοδο, γεννάται ένα ερώτημα.
Πως θα διαχειριστεί το θέμα η UEFA; Τι περιορισμοί υπάρχουν; Ποιο είναι το νομικό πλαίσιο και το δεδικασμένο σε ανάλογες υποθέσεις;
Ο Κώστας Νικολακόπουλος στο gazzetta.gr σχολίασε σχετικά: Για να ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού, σε περίπτωση κατά την οποία ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ είναι να παίξουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ΟΥΕΦΑ αποφασίσει ότι λόγω κοινής ιδιοκτησίας δεν μπορεί και οι δύο ομάδες να είναι στην ίδια διοργάνωση, στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει δικαιωματικά ο Ολυμπιακός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο