Facebook Pixel Λονδρέζικη έκρηξη!
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-15 01:13:00

Λονδρέζικη έκρηξη!

Λονδρέζικη έκρηξη!

Σε ένα από τα καλύτερα ματς στη φάση των «16», η Τσέλσι κατάφερε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα στο "Σαν Πάολο" και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά στην παράταση με 4-1!

 

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση είχε πάρει η Νάπολι στο πρώτο ματς κόντρα στην Τσέλσι, όπου είχε επικρατήσει με 3-1 και στη ρεβάνς του «Στάμφορτ Μπριτζ» αιφνιδίασε τους Λονδρέζους. Με την αντεπίθεση φωτιά οι Ναπολιτάνοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως μετά τα πρώτα 20 λεπτά η Τσέλσι ισορρόπησε.

Αποτελέσμα ήταν ο Ντρογκπά να βρει δίχτυα στο 28΄ και να αρχίσει ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι έψαχναν άλλο ένα γκολ για να πάρουν την πρόκριση αρκεί να κρατούσαν ανέπαφη την εστία τους. Στην επανάληψη και μόλις είχαν παιχτεί δύο λεπτά παιχνιδιού η Τσέλσι έκανε το 2-0 με την κεφαλιά του Τέρυ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι Ναπολιτάνοι ήξεραν πως πλέον ήθελαν γκολ και Ινλέρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ για η πρόκριση να πηγαίνει ξανά προς την πλευρά των Ιταλών. 20Λεπτά ωστόσο άντεξε η Νάπολι, καθώς σε ένα γέμισμα στη περιοχή της ο Ντοσένα έκανε χέρι, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Λάμπαρτ ευστόχησε για το 3-1.

Το ματς λοιπόν οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί μετά τον συνδυασμό Ραμίρες και Ντρογκμπά, η μπάλα βρέθηκε στο πόδια του Ιβάνοβιτς και ο Σέρβος την έστειλε στα δίχτυα στο 104΄ δίνοντας με αυτό το γκολ την πρόκριση στους «8».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags