Ο Παναθηναϊκός έμαθε τα... δυσάρεστα απόψε, καθώς θα βρεθεί στους ανίσχυρους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Κι αυτό διότι μετά την Βικτόρια Πλζεν, δεν του έκανε το χατίρι ούτε η Αούστρια Βιέννης.
Η Στούρμ Γκρατς αναδείχθηκε ισόπαλη με την Βόλφσμπεργκερ και κατέκτησε τον τίτλο, ενώ η Αούστρια Βιέννης πέτυχε γκολ στο 90' και προηγήθηκε με 2-1 κόντρα στην αδιάφορη Λιντς, κάτι που θα έστελνε τους Πράσινους στους ισχυρούς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90+2' και έτσι η Σάλτσμπουργκ τερμάτισε 2η και έστειλε τον Παναθηναϊκού στους ανίσχυρους.
Διαβάστε επίσης...
Κάπως έτσι, το Τριφύλλι θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Ρέιντζερς (Σκωτία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) ή Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), δίχως να νοιάζεται πλέον για την έκβαση του πρωταθλήματος στην Ελβετία, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο