Σε ρυθμούς Champions League ετοιμάζεται να μπει ο Παναθηναϊκός, καθώς σε λίγες μέρες θα δώσει το πρώτο πολύ σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, αφού αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς στη Σκωτία στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη.
Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Αυστρία και στη συνέχεια έδωσαν την πρόβα-τζενεράλε για την αναμέτρηση στο "Άιμπροξ" απέναντι στη Βέστερλο, την οποία κέρδισαν με 3-1. Από εκεί και πέρα, ο Ρουί Βιτόρια καταστρώνει τα πλάνα του, ενώ φαίνεται πως έχει διάφορα ερωτηματικά αναφορικά με την ενδεκάδα, καθώς δεν έχει καταλήξει ακόμα ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει σε ορισμένες θέσεις, κάτι το οποίο αναμένεται να το μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμα και λίγο πριν την αναμέτρηση.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Νταγκόφσκι, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας θα βρίσκεται ο Βαγιαννίδης (δεξιά) και ο Κυριακόπουλος (αριστερά). Στις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται λογικά ο Πάλμερ-Μπράουν που έχει κάνει εκπληκτική προετοιμασία και ένας εκ των Ίνγκασον-Γεντβάι, ενώ ο Τούμπα όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στον πάγκο.
Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται σίγουρα οι Τσιριβέγια και Μπακασέτας, ενώ "παίζεται" ακόμα το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα ξεκινήσει στη θέση "8", η οποία θα καλυφθεί είτε από τον Μαξίμοβιτς είτε από τον Τσέριν, με τον τελευταίο να είναι αυτός που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση απέναντι στη Βέστερλο.
Τέλος, η επιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Τζούρισιτς, Ιωαννίδη, ενώ ερωτηματικό είναι το ποιος θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Τετέ να έχει προβάδισμα από τον Πελίστρι, ο οποίος όμως έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην προετοιμασία και δεν είναι απίθανο να γίνει ανατροπή.