Απρόοπτο προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες λόγω τραυματισμού.

Ο έμπειρος χαφ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ραπτικό μυ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής και αμέσως υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Ως αποτέλεσμα, ο Σιώπης δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ρουί Βιτόρια για τον κρίσιμο επαναληπτικό απέναντι στη Ρέιντζερς, την ερχόμενη Τετάρτη. Ο 30χρονος μέσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι των «πρασίνων».

Σοκ στον Παναθηναϊκό - Θλάση στην προπόνηση - Μένει εκτός με Ρέιντζερς

Αναλυτικά όσα γράφει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ρέιντζερς, την προσεχή Τετάρτη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι.

Ο Μανώλης Σιώπης ακολούθησε θεραπεία λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στο ραπτικό μυ που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής. Υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες.