Παναθηναϊκός: Κρίμα και άδικο για τους Πράσινους, οι οποίοι κατόρθωσαν να αποκλειστούν από την κατώτερη Ρέιντζερς και η ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα με όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός της μετάδοσης της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.
Διαβάστε επίσης...
Στο βίντεο ξεχωρίζει η "πωρωτική" ομιλία του Ρουί Βιτόρια στους ποδοσφαιριστές του, μέσω της οποίας ο Πορτογάλος άναψε... φωτιές στην ομάδα του και ζήτησε το έπος που τελικά δεν έγινε πράξη.
«Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστέψτε το. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Παίξτε σαν ομάδα και σαν οικογένεια. Δώστε τα όλα. Αυτή είναι η μέρα μας. Μπορεί να είναι μια ιστορική μέρα για το κλαμπ. Είστε καλύτεροι και μπορείτε να το κάνετε. Πιστέψτε το!», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.
Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Δεν το πίστευε ο Βιτόρια - "Δεν είναι δυνατόν να μην περάσουμε τη Ρέιντζερς"
Μετά το φινάλε της ρεβάνς, ο Βιτόρια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας του που δεν μπορεί να εξηγηθεί εύκολα. Δείτε ένα απόσπασμα των δηλώσεών του:
«Η αλήθεια είναι ότι έχω δύο αντιδιαμετρικά συναισθήματα. Το πιο δυνατό συναίσθημα είναι η απογοήτευση του πώς είναι δυνατόν να μην περάσουμε μετά από αυτά τα 2 ματς που κάναμε. Διότι θεωρώ πως ήμασταν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα και στις δύο αναμετρήσεις και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ο τερματοφύλακάς τους ήταν ο καλύτερος του γηπέδου και στα δύο ματς. Από την άλλη, το άλλο συναίσθημα είναι ότι έχω καθαρή την συνείδησή μου, γιατί η ομάδα έκανε παραπάνω από αρκετά για να μπορέσει να περάσει.
Όχι μόνο σήμερα, αλλά και στον προηγούμενο αγώνα. Και στα δύο ματς είχαμε κοντά στις 10 καθαρές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο «πνίξαμε» τον αντίπαλο και πάνω από 10 δεύτερα δεν κράτησε την μπάλα στα πόδια του. Κατευθείαν κλέβαμε και βγαίναμε στην αντεπίθεση. Καταφέραμε και επιβάλαμε έναν υψηλό ρυθμό και τον διατηρήσαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο σε αυτή την χρονική περίοδο. Για αυτό και το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν πάρα πολύ άδικο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε, έδειξε ισχυρό δεσμό μεταξύ ομάδας και εξέδρας. Νιώθαμε αυτόν τον παλμό, μας βοήθησαν πραγματικά όσο περισσότερο μπορούσαν. Είχαμε καλή απόδοση, ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς, αλλά δυστυχώς δεν περάσαμε».
