Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Η Πάφος με την ισοπαλία στη Λεμεσό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στη League Phase του Champions League όμως το γκολ του Ζάζα στο 89' έφερε μεγάλη ένταση.

Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση σε τμήμα της κερκίδας πίσω από τον πάγκο των αναπληρωματικών, με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα να πάνε στο σημείο.

Όπως αναφέρει το gsp.ro μέλος της ασφάλειας φέρεται να επιτέθηκε στον Στέφαν Λέκοβιτς, παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νεμάνια Σούπιτς και άλλα μέλη της σερβικής αποστολής.

Την ίδια στιγμή και ο προπονητής του Ερυθρού στις δηλώσεις του κατήγγειλε ότι υπήρξε επίθεση σε δύο παίκτες του κάνοντας γνωστό ότι η σερβική ομάδα θα προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στην UEFA. 

«Αυτό που δεν περίμενα και όντως είμαι πολύ απογοητευμένος είναι για το πως έγινε το παιχνίδι. Εντάξει η Πάφος μπήκε στο Champions League για πρώτη φορά, αλλά σε όλο το ματς και όλα αυτά τα γεγονότα που έγιναν δε τα περίμενα από τους Κύπριους και τους Παφίτες. Εχω ζήσει και στην Ομόνοια προπονητής και έχω δει επεισόδια και τα καταλαβαίνω πως γίνονται στο τοπικό πρωτάθλημα μερικές φορές.

Αλλά τώρα χωρίς αστυνομία και έχουμε δυο παιδιά χτυπημένα με μπουνιές από άγνωστους ανθρώπους που ηταν μέσα και θα γίνει η καταγγελία στην UEFA. Δε το περίμενα από το φίλαθλο κοινό της Κύπρου και από την Πάφο μια κυριλέ ομάδα. Αλλά εντάξει τι να κάνουμε έχουν γίνει κι αυτά. Τελοσπάντων. Συγχαρητήρια στην Πάφο και εμείς πάμε Europa League. Ελπίζω όλοι οι παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση», είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.