Επιβλητικός ήταν ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο Youth League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα με 4-0 απέναντι στην Πάφο για την 1η αγωνιστική με πρωταγωνιστή τον Έρικ Χάμζα που πέτυχε δύο γκολ.
Η ομάδα του Γιώργου Σίμου άνοιξε το σκορ στο 32′ με ωραίο πλασέ του Κότσαλου έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά. Ο σκόρερ του Ολυμπιακού, μάλιστα ήταν ο νεότερος παίκτης των ερυθρόλευκων στην ενδεκάδα, ο μοναδικός γεννημένος το 2008, ενώ έκλεισε τα 17 του χρόνια μόλις πριν τρεις ημέρες. Οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στο 45′ με τον Έρικ Χάμζα. Έπειτα από κόρνερ, οι Κύπριοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Χάμζα με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι Νέοι του Ολυμπιακού μπήκαν με σπασμένα τα... φρένα και στο δεύτερο μέρος και μόλις δύο λεπτά μετά την επανέναρξη, σημείωσαν και τρίτο τέρμα μετά από ωραία συνεργασία και κοντινή κεφαλιά του Έρικ Χάμζα για το 3-0! Οι Πειραιώτες ήταν κυριαρχικοί στο παιχνίδι και δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες για γκολ. Στο 53' ο Τζαμαλής από πλάγια θέση σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της Πάφου, ενώ ένα λεπτό μετά η κεφαλιά του Καρκατσάλη πέρασε λίγο άουτ. Ο Τζαμαλής έχασε μοναδική ευκαιρία από πλάγια θέση για να σκοράρει προ κενής εστίας, αλλά αστόχησε στο 56'. Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Λιατσικούρα να ευστοχεί για το 4-0!
Μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης το σκηνικό δεν άλλαξε και οι Νέοι του Ολυμπιακού πήραν μία εύκολη, αλλά σημαντική νίκη (4-0) στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του UEFA Youth League κόντρα στην Πάφο. Έτσι ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στη League Phase του Youth League και η επόμενη αναμέτρησή του στη διοργάνωση είναι εκείνη στην έδρα της Άρσεναλ την 1η Οκτωβρίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καμπαγιοβάνης, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Μίλισιτς, Ρολάκης, Αλαφάκης (69′ Φράγκος), Χάμζα (59′ Κολοκοτρώνης), Λιατσικούρας (81′ Λάνα), Φίλης, Κότσαλος (59′ Βασιλακόπουλος), Αγγελάκης (46′ Τζαμαλής).
ΠΑΦΟΣ: Πέτρου, Χριστοφόρου (63′ Προδρόμου), Ιωάννου (78′ Χαραλαμπίδης), Σκάφι, Ιγνατιάδης, Σιδερένιος, Μιχαήλ, Στεφάνου (84′ Αριστοδήμου), Άλβες, Μοράες (63′ Χατζημήτσης), Μαυρουδής (78′ Καρυπίδης).