Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το παιχνίδι της καριέρας του στο Φάληρο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και «καθαρίζοντας» μόνος του τον αγώνα. Μάλιστα πέτυχε το δεύτερο γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία του Champions League, ενώ πλέον έχει και τα περισσότερα γκολ σε εκτός έδρας ματς της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης...
«Τα συνθήματα πριν από το ζέσταμα, σας έδωσαν κίνητρο;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον Εμπαπέ να απαντάει: «Ναι, ναι τους άκουγα στο ζέσταμα. Φώναζαν συνθήματα στα γαλλικά… αλλά σε κακά γαλλικά. Η προφορά ήταν κακή, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν είχε σημασία, ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, στο να τους βοηθήσω, και σκεφτόμουν την απόδοσή μας στο γήπεδο και τη θετική αντίδραση του κοινού».
R : the chants before the warm-up, did they motivate you?
Kylian : Kylian: what does “cánticos” mean?
R : the fans that were chanting
Kylian : "ah, yes, yes, i heard them in the warm-up. they were chanting in french, but in a bad french." pic.twitter.com/9am5BbgdHR — Mια (@soumia274) November 26, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο