Η Μπενφίκα υποδέχθηκε χθες (10/12) στο «Ντα Λουζ» την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League και επικράτησε με σκορ 2-0 χάριν στα γκολ των Ρίος και Μπαρέιρο, μπαίνοντας για τα καλά πλέον στην διεκδίκηση για μία θέση στην τελική 24αδα της διοργάνωσης.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής των Αετών, Ζοσέ Μουρίνιο, συνεχάρη την ομάδα του για αυτήν την μεγάλη νίκη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιλογή του να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα παίκτες όπως ο Αντόνιο Σίλβα και ο Βαγγέλης Παυλίδης.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όλα όσα είχαμε προετοιμάσει έγιναν με τον σωστό τρόπο και νομίζω ότι οι παίκτες διάβασαν τέλεια το παιχνίδι. Έπαιξαν καλά, έδειξαν πνεύμα, συνοχή, ευφυΐα. Στη συνέχεια έδειξαν κλάση, αυτοπεποίθηση και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τους χώρους που βρήκαμε. Προκαλέσαμε πολλά προβλήματα με τον Ιβάνοβιτς να μένει πίσω. Είναι μια σπουδαία νίκη που μας κρατάει στη μάχη. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι εξαιρετικά δύσκολα, εναντίον της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είμαστε ακόμα σε αυτό», είπε αρχικά ο Μουρίνιο.