Τον Άγγλο elite διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, όρισε η UEFA στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία (24/2, 22:00), για τα playoffs του Champions League.
Ο 41χρονος ρέφερι θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος σε παιχνίδι των Ερυθρόλευκων, αφού ήταν αυτός που σφύριξε την αναμέτρηση με την Ρεάλ (3-4) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Διαβάστε επίσης...
Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Στιούαρτ Μπερτ και Τζέιμς Μέινγουορινγκ, 4ος ο Άντριου Μάντλεϊ και στο VAR ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο με τον Πολωνό Τόμας Κβιατκόφσκι.
Οι παλιότερες παρουσίες του σε ελληνικά ματς
Παλαιότερα ο Όλιβερ είχε βρεθεί και στο Τράμπζονσπορ-ΑΕΚ 0-2 (2019) για τα προκριματικά του Europa League, στο Μπεσίκτας-Ολυμπιακός (4-1) για τους «16» του Europa League και στο ματς του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ (2-2), όπως επίσης και στις μάχες της Εθνικής Ελλάδας με την Δανία και την Ολλανδία.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο