Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κρατά στα χέρια του ένα «διαμάντι» που η αξία του εκτοξεύεται μέρα με τη μέρα. Ο Χρήστος Μουζακίτης, ο οποίος την τελευταία διετία έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τους «ερυθρόλευκους», δεν είναι πλέον απλώς ένα εγχώριο project, αλλά ένας από τους πιο περιζήτητους νεαρούς μέσους στην Ευρώπη.
Η «σφήνα» της Παρί και το πλάνο του Λουίς Ενρίκε
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σκίρα και το TuttoMercatoWeb, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που προστέθηκε στη μακρά λίστα των θαυμαστών του 19χρονου άσου.
Οι Παριζιάνοι έχουν ήδη ξεκινήσει μια πρώτη διερευνητική έρευνα (scouting reports και επαφές με το περιβάλλον του παίκτη), θέλοντας να χαρτογραφήσουν τα δεδομένα πριν χτυπήσουν την πόρτα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Λουίς Ενρίκε λατρεύει τους μέσους με την τεχνική κατάρτιση και την προσωπικότητα του Μουζακίτη και θεωρεί πως ο Έλληνας άσος ταιριάζει γάντι στο μοντέλο της «νέας Παρί» που επενδύει σε ταλέντα-world class.
«Τρέλα» στην Ευρώπη: Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και... 35.000.000 ευρώ!
Η Παρί όμως δεν παίζει μόνη της. Το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει «σφαγή» για την υπογραφή του. Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η «Βασίλισσα» είναι διατεθειμένη να προσφέρει 35.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου έχουν ήδη στείλει σκάουτερ στο Καραϊσκάκη, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη του «Μούζα».
Αυτό που ζούμε με τον Μουζακίτη δεν έχει προηγούμενο για τα ελληνικά δεδομένα. Όταν η Παρί και η Ρεάλ "σφάζονται" για έναν 19χρονο από την Ελλάδα, σημαίνει ότι το ταβάνι του παιδιού απλώς δεν υπάρχει.
Ο Μουζακίτης παίζει με την ψυχραιμία βετεράνου και την τεχνική παίκτη που έχει μεγαλώσει στη Masia. Ο Ολυμπιακός το ξέρει καλά και δεν πρόκειται να τον δώσει "μπιρ παρά". Τα 35.000.000 ευρώ που ακούγονται για τη Ρεάλ ίσως είναι μόνο η αφετηρία.
Αν η Παρί μπει σε πλειστηριασμό με τους Καταριανούς από πίσω, το ποσό μπορεί να φτάσει σε επίπεδα που θα ζαλίσουν όλη την Ευρώπη. Ο "Μούζα" είναι το μέλλον και το καλοκαίρι του 2026 θα γραφτεί ιστορία, καθώς θα μιλάμε για την ακριβότερη πώληση Έλληνα παίκτη όλων των εποχών!
Paris Saint-Germain are monitoring Olympiacos midfielder Christos Mouzakitis.
He has played 30 matches across all competitions this season, providing 3 assists from centre-midfield.
: Mouzakitis won the Golden Boy Web award in 2025 which is the equilavent… pic.twitter.com/czJD2ycUiz — Transfer News Live (@DeadlineDayLive) February 23, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο