Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ολλανδικής ομάδας τόνισε ότι επέλεξε τη Ναϊμέγκεν για να αγωνιστεί σε σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό απέναντι στους «ερυθρόλευκους», εκφράζοντας την ανυπομονησία του για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.
«Είμαστε έτοιμοι για το Champions League; Ναι, είμαστε! Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μια καλή ομάδα, αλλά πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League; Ναι, μπορούμε», ανέφερε αρχικά.
«Φυσικά ο ανταγωνισμός είναι δυνατός, αλλά πρέπει να πιστεύουμε. Χρειαζόμαστε νοοτροπία νικητή, αυτό πρέπει να είναι το καθημερινό μας στάνταρ μέσα στο γήπεδο. Πρέπει πάντα να στοχεύουμε ψηλά, ακόμα κι αν η ΝΕΚ δεν έχει κατακτήσει ποτέ την Eredivisie. Πρέπει να προσπαθήσουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Θα είναι δύσκολο, γιατί θα έχουμε παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες».
TADIĆ NE ZNA ZA GRANICE: Možemo da osvojimo Ligu šampiona – rival ga gledao kao dete!https://t.co/hxdadDul0m — HotSport (@hotsportsrb) August 4, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο