Λέφσκι Σόφιας: "Καμίνι" θα είναι το Βασίλ Λέφσκι στον αποψινό αγώνα της βουλγαρικής ομάδας με την ΑΕΚ για τα play off του Champions League, μιας και τα Μέσα της χώρας αναφέρουν ότι οι οπαδοί των γηπεδούχων εξάντλησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

"Καμίνι" η έδρα της Λέφσκι με ΑΕΚ - Sold out το γήπεδο
AP

Οι πληροφορίες που υπήρχαν τη Δευτέρα (17/8) σημείωναν ότι είχαν βρει κατόχους τα 38.000 εισιτήρια και είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το ΟΚ από την UEFA για να μειώσουν τις νεκρές ζώνες που θα χώριζαν τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα εξασφάλιζε στους οπαδούς της Λέφσκι Σόφιας ακόμα 1.536 εισιτήρια, με τον κόσμο της βουλγαρικής ομάδας να εξαντλεί και αυτά κάτι που σημαίνει πως περισσότεροι από 39.000 φίλοι των γηπεδούχων θα είναι στο γήπεδο.

Μήνυμα από την ομάδα στον κόσμο

Παράλληλα η ομάδα κάλεσε τον κόσμο να δημιουργήσει... κολασμένη ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σημειώνοντας χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησης στα social media:

«Η Λέφσκι βρίσκεται προ των πυλών ενός ιστορικού γεγονότος. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι αγώνας-σταθμός στην ιστορία... Nα γίνει κόλαση, να μην μείνει σε κανέναν φίλαθλο φωνή!»

"Καμίνι" η έδρα της Λέφσκι με ΑΕΚ - Sold out το γήπεδο