Για την επιδραστικότητα που είχε ο Μάγερ (και) στη νικηφόρα πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Champions League, όπως και για τη συγκλονιστική υποστήριξη του κόσμου, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.
Στη μεγάλη βραδιά που έζησε η ΑΕΚ με τη ΛΑΣΚ και την κυριαρχική εικόνα με την οποία πήρε τη νίκη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τον Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι επιβεβαιώθηκε η δήλωση Νίκολιτς πως η «Ένωση» θα παίζει και στο Champions League με το δικό της στιλ.
Αφού τον αποθέωσε λοιπόν για το διάβασμα του αντιπάλου και επεσήμανε τον περιορισμό μιας ομάδας που είχε 55 τελικές στα προηγούμενα δυο ματς, στάθηκε στον ρόλο-κλειδί του Μάγερ:
Τονίζοντας ότι ο Κροάτης δίνει πολλές επιλογές για συνεργασίες (συγκλίνοντας προς τα μέσα) και ότι η έφεση του στην πάσα απογειώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά η ομάδα.
Κατά τ’ άλλα, στάθηκε και στη συγκλονιστική υποστήριξη του κόσμου, σημειώνοντας ότι οι παίκτες δεν μπορούσαν ν’ ακούσουν ο ένας τον άλλον και εκφράζοντας την άποψη πως ήταν μια από τις τρεις καλύτερες εξέδρες μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο