Mηχανή παραγωγής γκολ έχει γίνει από πολύ νωρίς στη φετινή σεζόν η Μπαρτσελόνα, για να σαρώσει με 5-1 και τη Φέγενορντ την Τετάρτη (9/9), στην πρεμιέρα της στη League Phase του Champions League.

Bροχερός ήταν ο καιρός στη Βαρκελώνη, αλλά… έβρεξε και γκολ στο «Καμπ Νου», με Ραφίνια στο 3’ και Αντεγέμι στο 22’ να σημειώνουν υπέροχα τέρματα για το γρήγορο 2-0, ενώ ο Ραφίνια χρίστηκε σκόρερ και στο 57ο λεπτό.

Ο Λαμίν Γιαμάλ έγραψε το 4-0 στο 77’, μείωσε για τους Ολλανδούς ο Στέιν στο 82’, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 85’ και οι «μπλαουγκράνα» κατέγραψαν την τέταρτη 5άρα σε πέντε επίσημα παιχνίδια!

Την ίδια στιγμή, η Στουτγάρδη ήταν το φαβορί κόντρα στην πρωτάρα Βίκινγκ και το επιβεβαίωσε, επικρατώντας εντός έδρας με 3-1.

Απολαυστικός ο Ερμεντίν Ντεμίροβιτς με χατ τρικ σε 12 λεπτά (βρήκε δίχτυα στο 20’, στο 26’ και στο 32’), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τρίπιτς στο 22’.