Στο 32’ του κρίσιμου, για τη League Phase του Champions League, αγώνα ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Νίκο Κόβατς αναγκάστηκε ν’ αντικαταστήσει τον τραυματία Γκιρασί. Φώναξε δυνατά, «Καρέτσα, ετοιμάσου, μπαίνεις!», αλλά ο πιτσιρικάς πουθενά. Εξαφανισμένος.

Έδωσε εντολή στον Τσουκουεμέκα να προθερμανθεί, παράλληλα και στο επιτελείο του να ψάξει και ν’ αναζητήσει τον Καρέτσα, που τελικά βρέθηκε, αλλά στην τουαλέτα λόγω ανωτέρας βίας.

«Ευτυχώς που τον βρήκανε, γιατί ετοιμαζόμουν να ρίξω στο παιχνίδι τον Τσουκουεμέκα», είπε ο Κόβατς. «Που να φανταστώ ότι θα χρειαζόταν να μπω από το 32ο λεπτό», η αφοπλιστική απάντηση του ταλαντούχου Έλληνα που τελικά με δικό του γκολ θα χάριζε το πολύτιμο 3ποντο στην ομάδα του.