Facebook Pixel Ο παλιός, ο σίγουρος και ο φιλόδοξος
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-05 23:44:00

Ο παλιός, ο σίγουρος και ο φιλόδοξος

Ο παλιός, ο σίγουρος και ο φιλόδοξος

Ο κάθε ένας από τους αναφερόμενους έχει γράψει την δικιά του ιστορία στους αγώνες της Εθνικής ομάδας. Ο Κώστας Κατσουράνης , μέλος της ομάδας του Euro 2004 , με συμμετοχή σε τρία Euro στην καριέρα του, ανήκει στους έμπειρους παίκτες του ρόστερ. Η απόδοση του θα είναι βαρόμετρο στην φετινή διοργάνωση και πολλά βασίζονται στην δική του καλή παρουσία.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την στιγμή που έκανε το άλμα στο εξωτερικό , έχει βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής και αποτελεί τον έναν από τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της Εθνικής ομάδας τα τελευταίας χρόνια. Νέος σε ηλικία, αλλά με πολλές παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και Γερμανίας ,έδειξε ότι δίκαια έχει καπαρώσει θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι η προσωποποίηση της συνεχούς δουλειάς και προσπάθειας για την επιτυχία. Στην φετινή περίοδο βρήκε θέση στην ενδεκάδα της ομάδας του , με έντονο συναγωνισμό από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, έγινε ένα εργαλείο στα χέρια του προπονητή του με αποτέλεσμα να λύσει πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Η κλήση του στην Εθνική είναι η επιβράβευση των προσπαθειών του και θα αποτελέσει αξιόπιστη λύση για τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Η αναλυτική παρουσίαση των παικτών

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags