Facebook Pixel Λύτρωση με Γκόμεζ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-09 23:41:00

Λύτρωση με Γκόμεζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Λύτρωση με Γκόμεζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χειρότερο ματς μέχρι τώρα στο Εuro, η Γερμανία με το γκολ του Γκόμεζ (72΄) πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στους Πορτογάλους και τα "Πάντσερ" ξεκινάνε με το δεξί την διοργάνωση.

Σε ένα κακό ματς στο Λβιβ Γερμανοί και Πορτογάλοι δεν έπεισαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να είναι για... ύπνο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος χάθηκε στο τέλος, όταν στο 44΄ μετά από κόρνερ ο Πέπε έπιασε ένα εξαιρετικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε την εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού, έσκασε πάνω στη γραμμή και οι Γερμανοί κατάφεραν να απομακρύνουν.

Μόνο αυτό έμεινε μετά από 45' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με την εικόνα να μην αλλάζει ούτε στην επανάλληψη. Ωστόσο εκεί η Γερμανία ήταν πιο τυχερή και στο 72΄  έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Κεντίρα σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του Γκόμεζ και εκείνος άνοιξε το σκορ.

Μέχρι το τέλος η Πορτογαλία προσπάθησε να ισοφαρίσει, έχοντας και ένα δοκάρι με τον Νάνι, αλλά τίποτα περισσότερο δεν υπήρξε και έτσι οι Γερμανοί ξεκίνησαν με νίκη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags