Facebook Pixel Η σύγκριση των ομάδων του Δ’ ομίλου
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-11 18:03:00

Η σύγκριση των ομάδων του Δ’ ομίλου

Η σύγκριση των ομάδων του Δ’ ομίλου

Ο τέταρτος και τελευταίος όμιλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελείται από τις εθνικές ομάδες Γαλλίας, Αγγλίας, Σουηδίας και της διοργανώτριας Ουκρανίας.

Τον τίτλο του φαβορί έχουν αποκτήσει Γαλλία και Αγγλία αλλά μόνο εύκολη δεν θα είναι η υπόθεση πρόκριση καθώς τα θεωρητικά αουτσαίντερ του ομίλου Σουηδία και Ουκρανία είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν και έχουν τις δυνατότητες για να κάνουν την έκπληξη.

Γαλλία

Φράνκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου) : Αναμφισβήτητα ένα από τα βασικά και χρήσιμα γρανάζια της μηχανής των τρικολόρ ο εικοσιεννίαχρονος τεχνίτης μέσος διψάει για νέες διακρίσεις, ενώ οι συμπατριώτες του περιμένουν πολλά από τον ίδιο. Στην φετινή σεζόν είχε με την φανέλα της Μπάγερν 50 συμμετοχές βρίσκοντας 17 φορές τον δρόμο προς τα δίκτυα

Ολιβιέ Ζιρού (Μονπελιέ) : Σίγουρα το όνομά του επιθετικού της Μονπελιέ είναι άγνωστο για μερικούς αλλά οι λάτρεις του γαλλικού πρωταθλήματος τον γνωρίζουν καλά. Το νέο μεγάλο όνομα των τρικολόρ έκανε πράγματα και θάματα στο φετινό Championnat και οδήγησε την ομάδα του σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων τον εποχών στην Γαλλία , την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε συνολικά 42 συμμετοχές σκόραρε 25 τέρματα.

Αγγλία

Γουέιν Ρούνει (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) : Το μεγάλο όπλο των Άγγλων στη επιθετική τους γραμμή. Ξεχωρίζει για την ταχύτητα του, τον δυναμικό τρόπο παιχνιδιού αλλά και την εκτελεστική του δεινότητα. Δυστυχώς τα λιοντάρια θα στερηθούν των υπηρεσιών του στα δύο πρώτα παιχνίδια λόγο τιμωρίας. Στην φετινή σεζόν με τους κόκκινους διάβολους, όπου έχασε στο νήμα το πρωτάθλημα, κατάφερε να σκοράρει 32 φορές σε 41 συνολικά συμμετοχές.

Στίβεν Τζέραρντ (Λίβερπουλ) : Ο αρχηγός των λιονταριών αποτελεί στυλοβάτη της μεσαίας τους γραμμής. Έμπειρος, δυναμικός και με πολύ καλό δεξί πόδι ο τριάντα δύο ετών ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στη φετινή σεζόν και συνολικά είχε 28 συμμετοχές πετυχαίνοντας 8 τέρματα.

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση του ομίλου στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags