Facebook Pixel Με τρέλα και... Βαρέλα!
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-13 20:52:00

Με τρέλα και... Βαρέλα!

Με τρέλα και... Βαρέλα!

Σε ένα φοβερό ματς στο Λβιβ, η Πορτογαλία νίκησε 3-2 τη Δανία, η οποία βρέθηκε 0-2 πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε και τελικά ηττήθηκε με γκολάρα του Βαρέλα στο 87`!

Η Πορτογαλία στο 24` με το γκολ του Πέπε πήρε τα πάνω της και τα πράγματα -φαινομενικά- έγιναν πιο εύκολα για τους Πορτογάλους μετά το εύστοχο πλασέ σε πρώτο χρόνο του Πόστιγκα.

Με το 0-2 στην πλάτη, η ομάδα του Ολσεν πάτησε περισσότερο περιοχή, έψαξε το γκολ και τελικά το βρήκε στο 41ο λεπτό με τον Μπέντνερ να μειώνει 2-1.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι παρέμεινε ανοιχτό - και σε κάθε πρόβλεψη. Η Πορτογαλία είχε μια μεγάλη φάση στην αρχή με τον Ρονάλντο, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Άντερσεν, αλλά απώλεσε την ευκαιρία να κάνει το 3-1 και να δώσει ουσιαστικά το τρίποντο στην ομάδα του.

Και δεν ήταν μόνο αυτή. Ηταν κι άλλη χαμένη ευκαιρία του άσου της Ρεάλ, με τους Δανούς να... τον τιμωρούν, ισοφαρίζοντας στο 80' πάλι με τον Μπέντνερ.

Το ματς έγινε ροντέο στα τελευταία λεπτά. Οι Πορτογάλοι είδαν να χάνεται η νίκη μέσα από τα χέρια τους και πίεσαν μήπως και σώσουν την παρτίδα. Και τα κατάφεραν. Στο 87ο λεπτό με ωραίο πλασέ ο Βαρέλα πέτυχε το τρίτο γκολ που αποδείχθηκε και "χρυσό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags