Facebook Pixel Γκέκας vs Μήτρογλου: Ποιος ταιριάζει στο πλάνο του Σάντος;
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-21 19:02:00

Γκέκας vs Μήτρογλου: Ποιος ταιριάζει στο πλάνο του Σάντος;

Γκέκας vs Μήτρογλου: Ποιος ταιριάζει στο πλάνο του Σάντος;

Η αγωνιστική ισορροπία, η τακτική πειθαρχία και η αξιομνημόνευτη αποτελεσματικότητα καθιστά τη Γερμανία απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Επιπρόσθετα, ο ποδοσφαιρικός κυνισμός των πάντσερ αφαιρεί από εθνική μας τη δυνατότητα του αιφνιδιασμού καθώς ο όρος «υποτίμηση αντιπάλου» δεν υπάρχει στο γερμανικό λεξιλόγιο. Επομένως, οι πιθανότητες πρόκρισης για την Εθνική είναι στην πραγματικότητα ελάχιστες.

Ο μοναδικός τρόπος επίτευξης του θαύματος είναι να προσαρμοστεί η τακτική του Σάντος στον τρόπο παιχνιδιού των Γερμανών, εγκλωβίζοντας την ανάπτυξη εν τη γενέσει της. Για την επίτευξη του στόχου απαιτείται οπισθοχωρημένη διάταξη, αριθμητική υπεροπλία στον άξονα, πλειάδα παικτών πίσω από τη μπάλα και έμφαση στις προσωπικές μονομαχίες.

Δεδομένου ότι το αμυντικό πλάνο της Εθνικής θα αφαιρέσει από τους διεθνείς μας τη δυνατότητα συχνών επιθέσεων, κρίνεται απαραίτητο να επιλεχθεί ο κατάλληλος center for (Γκέκας, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης) που θα αξιοποιήσει τις περιορισμένες ευκαιρίες και θα προσφέρει ανάσες στην άμυνα. Η απόδοση του «φουνταριστού» θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό της έκβαση της αναμέτρησης, καθώς ενδεχόμενη απομόνωσή του θα δώσει την ευκαιρία στους Γερμανούς να ανέβουν καθιστώντας την πίεση στα καρέ της εθνικής αφόρητη.

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags