Facebook Pixel Mε κάτω τα χέρια η Κύπρος...
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-03 00:05:00

Mε κάτω τα χέρια η Κύπρος...

Mε κάτω τα χέρια η Κύπρος...

Τραγική εμφάνιση για την Kύπρο στο ΓΣΠ κόντρα στην Πορτογαλία, καμιά φάση για γκολ, ομοιογένεια μηδέν, και το τελικό 4-0 ήταν το φυσικό αποτέλεσμα.

Η Κύπρος με τεράστια αγωνιστικά προβλήματα και αγωνιζόμενη με 10 ποδοσφαιριστές από το 35' λόγω αποβολής του Ντομπρασίνοβιτς, έκανε ότι μπορούσε, αλλά ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να αντισταθεί στην, κατά γενική ομολογία, καλύτερη εθνική ομάδα που επισκέφτηκε το νησί μας εδώ και πολλά χρόνια.

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο για τους Κύπριους, και πάλεψε για το καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερε. Η Πορτογαλία παρουσιάστηκε μια ομάδα με σούπερσταρ στο δυναμικό της, παίκτες με φυσικά και τεχνικά προσόντα που αγγίζουν το τέλειο, που έχουν ταχύτητα σε σκέψη και πόδια, που διαθέτουν την ικανότητα να ανεβάζουν και να κατεβάζουν το ρυθμό του αγώνα όποτε αυτοί κρίνουν σκόπιμο κι ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις τους. 

Στο 35` ο Ρονάλντο με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Ντομπρασίνοβιτς με δεύτερη κίτρινη. Από `κει και πέρα ήρθε η κατάρρευση στο τελευταίο 10λεπτο.

Στο 82` ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Ρονάλντο που με συρτό σουτ διπλασίασε το σκορ, στο 84` ασίστ του Ρονάλντο στον Αλμέιδα που με πλασέ προ κενής εστίας πέτυχε το 0-3, ενώ στο 90` ο Ντάνι διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Πηγή: shootandgoal.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags