«Από την πρώτη μέρα είχαμε προβλήματα, ο Εντουάρντο, δεν προπονήθηκε, ο Τσόρλουκα εγκατέλειψε, αλλά το ιατρικό τιμ δεν ανησυχεί και έδωσε το πράσινο φως στον Μπίλιτς για το παιχνίδι με την Ελλάδα. Ο προπονητής ξέρει ποιους θα χρησιμοποιήσει, γνωρίζει τα ατού της Ελλάδας και μπορεί να υπήρξαν αρνητικά σχόλια για την μη κλήση κάποιων παικτών, ωστόσο είναι αλήθεια πως Πέτρις και Όλιτς δεν είναι στην κατάσταση που ήθελε για ένα τέτοιο ματς.

Έτσι, την Παρασκευή αναμένεται να δούμε σχήμα 4-2-3-1 και για την αποτελεσματικότητά του καταλυτικό ρόλο θα παίξει η απόδοση του Μόντριτς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πλετίκοσα, δεξιά στην άμυνα ο Τσόρλουκα, αριστερά ο Στρίνιτς και στο κέντρο της άμυνας Λόβρεν, Σίμουνιτς.

Από κει και πέρα, τα δυο αμυντικά χαφ οι Μόντριτς, Βουκόγεβιτς και μπροστά τους οι Μάντζουκιτς (αριστερά), Κράνιτσαρ (δεξιά), ενώ πίσω από τον επιθετικό ο Εντουάρντο «παλεύει» με τον Πέρισιτς. Σε εξαιρετική κατάσταση ο παίκτης της Ντόρτμουντ πιο έμπειρος όμως ο Εντουάρντο και μάλλον θα πάρει θέση βασικού. Τη θέση του φορ δύσκολα θα την χάσει ο Γέλαβιτς, ο οποίος είναι σε φόρμα και απειλεί...».

Πηγή: gazzetta.gr