Facebook Pixel «Για το χαμόγελο των Ελλήνων»
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-08 22:47:00

«Για το χαμόγελο των Ελλήνων»

«Για το χαμόγελο των Ελλήνων»

Από τη μιζέρια των στημένων, στην υγεία της Εθνικής! Οι Έλληνες είναι υπερήφανοι και ο Άγγελος Χαριστέας φιερώνει την επικείμενη πρόκριση στο Euro 2012! Τι λέει για την επιστροφή του.

Το μυστικό των συνεχόμενων επιτυχιών της Εθνικής ομάδας από την εποχή Ρεχάγκελ σε αυτήν του Σάντος αποκάλυψε στο gazzetta.gr ο Άγγελος Χαριστέας, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι είναι ενθουσιασμένος που ανήκει και πάλι στην οικογένεια της «γαλανόλευκης» δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Ο 31χρονος «Άγγελος της Εθνικής» αποτελεί πραγματικό στρατιώτη της ομάδας μας και επί μια δεκαετία βρίσκεται διαρκώς μέσα σε κάθε ιστορική επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Εθνική έχει πλέον την απαιτούμενη νοοτροπία του νικητή και ανυπομονώντας για την αναμέτρηση με τη Γεωργία, όπου η Ελλάδα «κλειδώνει» την πρόκριση στο Euro 2012, επισήμανε ότι τέτοιες επιτυχίες χαρίζουν χαμόγελα στους Έλληνες αυτές τις εποχές.

Άγγελε, αποτελείς παίκτη-σύμβολο αυτής της Εθνικής ομάδας και για μια δεκαετία είσαι από τους πρωταγωνιστές των μεγάλων επιτυχιών. Πού οφείλεται κατά τη γνώμη σου η συνέπεια της Εθνικής μας με τις συνεχόμενες επιτυχίες;

«Πιστεύω ότι έχει γίνει μια ομαλή μετάβαση αυτής της ομάδας και τον τελευταίο χρόνο που ανέλαβε ο κύριος Σάντος. Η ομάδα έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Τα παιδιά τα οποία έρχονται στην ομάδα προσαρμόζονται με τις συνθήκες που υπάρχουν τα τελευταία δέκα χρόνια. Εννοώ δηλαδή αυτή τη νοοτροπία του νικητή, μια νοοτροπία που το λέγαμε τόσα χρόνια ότι πρέπει να αποκτήσει αυτή η ομάδα. Μια προσωπικότητα που τη φέρνει σε θέση να ζητά πάρα πολλά πράγματα και πιστεύω ότι αυτό επιτεύχθηκε. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτή η ομαλή συνέχεια έγινε και για αυτό, αυτή τη στιγμή ένα παιχνίδι πριν από το τέλος βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να θέλουμε δύο αποτελέσματα για να είμαστε στο Euro».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags