Όπως τα δύο γκολ υπέρ της Σέλτικς στο στο Old Firm την περσινή σεζόν στο κλασικό ντέρμπι με τους Ρέιντζερς ,στο Άιμπροξ αυτά που μαζί με την απόδοσή του προκάλεσαν τα αποθεωτικά σχόλια του προπονητή του Νιλ Λένον που υποκλίθηκε στο τεράστιο ταλέντο του διεθνή Έλληνα.

Το πολυτιμότερο όμως γκολ στην καριέρα του ήταν το τελευταίο ,αυτό που πέτυχε στο κατάμεστο Καραισκάκη! Το γκολ της απελευθέρωσης όπως θα πει ο ίδιος…

«Να κερδίσουμε και στην Γεωργία»

-Γιώργο,αν και ήταν υψίστης σημασίας ο αγώνας με την Κροατία απέκτησε ενδιαφέρον μόλις έβαλες αυτό το εκπληκτικό γκολ.
«Η ομάδα είχε τρομερό άγχος ήταν φανερό σε όλους εντός και εκτός ομάδος. Στο δεύτερο μέρος τα λόγια του προπονητή και μια-δυο φάσεις μας βοήθησαν να αποφορτιστούμε να μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή μας και να πάρουμε τη νίκη που την αξίζαμε».

-Υπάρχουν κάποια παιχνίδια όπως αυτό με την Κροατία όπου υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα η νίκη! Ο επιθετικός πρέπει πάση θυσία να σκοράρει… Πόσο βαριά νιώθεις την μπάλα στα πόδια σου;
«Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα Δεν επιδιώκω να βάλω το γκολ πάση θυσία όπως είπες. Αν βάλω εγώ το γκολ η κάποιος άλλος για μένα δεν έχει καμία σημασία. Αφήνω στην άκρη το γκολ που πέτυχα και κρατάω τους τρεις βαθμούς που πήραμε και μας δίνουν τη δυνατότητα να εξαρτάται από μας η πρόκριση στο παιχνίδι με τη Γεωργία».

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr