Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα δημοφιλέστερα sites:

Gazzetta.gr

Γιατί έτσι μας αρέσει!

Το κάναμε θρίλερ, αλλά πάμε Euro! Η Ελλάδα στο τελευταίο 10λεπτο ανέτρεψε το σκορ (από 1-0 σε 1-2) με τα γκολ των Φωτάκη-Χαριστέα και πήρε την πανηγυρική πρόκριση!

Sport24.gr

Το γυρίσαμε στο... 2004

Με γκολ των Φωτάκη και Χαριστέα στα τελευταία 12 λεπτά η Ελλάδα έκανε την ανατροπή και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα τελικά του EURO 2012. Δείτε σε video τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Contra.gr

Στη ζώνη του Eurο

Φωτάκης και Χαριστέας έβαλαν τη σφραγίδα στο ελληνικό εισιτήριο για το Euro 2012 (2-1 τη Γεωργία). Το φτηνό γκολ που δέχθηκε η Εθνική έθεσε σε κίνδυνο την τρίτη σερί πρόκρισή της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Sport-fm.gr

Δε νομίζω Φω-Τάκη!

Την ώρα που όλα έμοιαζαν μαύρα. Την ώρα που άρχισαν να… τρέχουν τα σάλια των Κροατών. Εκείνη ακριβώς την ώρα ο Γιώργος Φωτάκης έκοψε την όρεξη σε Τιμούρ και Γεωργιανούς και άφησε στον «παλιό» Χαριστέα να κόψει οριστικά (2-1) το εισιτήριο για το Euro 2012! Κακή η Εθνική, τυχερή που έπαιξε με παίκτη παραπάνω απ’ το 65’, αλλά… ποιος θα το θυμάται το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας

Sentragoal.gr

Επιστροφή με «Χάρι» στο 2004!

«Γυρίζουμε στο '04» είπε ο Βενιζέλος, αλλά η εθνική... γυρίζει και είναι για καλό! Ξανά... Euro, με τον Φωτάκη να ισοφαρίζει και τον Χαριστέα να τελειώνει τη Γεωργία (2-1).