Facebook Pixel Πρόκριση με «εξάρα» και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-16 02:04:00

Πρόκριση με «εξάρα» και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκριση με «εξάρα» και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο η Πορτογαλία νίκησε 6-2 την Βοσνία Ερζεγοβίνη και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2012, αφού το πρώτο ματς μεταξύ τους είχε λήξει χωρίς σκορ.

Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ στο 8' με τρομερό φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο από τα 30 μέτρα, ενώ στο 24' ο Νάνι με ένα εξίσου υπέροχο γκολ έκανε το 2-0. Οι Βόσιοι αντέδρασαν, μείωσαν στο 41' με πέναλτι του Μισίμοβιτς, ωστόσο στο 53' η Πορτογαλία έκανε το 3-1 με πλασέ του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από μπαλιά του Ζοάο Μουτίνιο

Τα πράγματα είχαν πάρει... άσχημο δρόμο για τους Βόσνιους και έγιναν ακόμα χειρότερα στο 56', καθώς αποβλήθηκε ο Λούλιτς. Παρόλα αυτά, στο 66' ο Σπάχιτς με κοντινό σουτ μετά από... περιπετειώδη φάση μείωσε σε 3-2 και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Η Πορτογαλία όμως στην συνέχεια δεν χαρίστηκε! Στο 72' ο Πόστιγκα με αριστερό σουτ έκανε το 4-2, ενώ στο 80' ο Μιγκέλ Βελόσο με πλασέ μετά από μπαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 5-2. Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Πόστιγκα στο 82' με κεφαλιά μετρά από σέντρα του Φάμπιο Κοεντράο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Φάμπιο Κοεντράο, Ραούλ Μεϊρέλες (63' Ρούμπεν Μίκαελ), Ζοάο Μουτίνιο, Βελόσο, Νάνι (83' Κουαρέσμα), Πόστιγκα (84' Κάρλος Μάρτινς), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΒΟΣΝΙΑ/ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: Μπέγκοβιτς, Ζαχίροβιτς, Γιάχιτς, Σπάχιτς, Πάπατς, Ράχιμιτς (56' Μάλετιτς), Μισίμοβιτς, Μετούντζανιν, Πίανιτς, Λούλιτς, Τζέκο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ:



szólj hozzá: 1-0

 


szólj hozzá: 2-0

 

 


szólj hozzá: 3-1

 


szólj hozzá: 3-2

 


szólj hozzá: 4-2

 


szólj hozzá: 5-2

 


szólj hozzá: 6-2

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags